2777
2789

اگه سست باشه نساز جنسی‌شان روش فشار میاره متاسفانه از خدا برات ارامش میخوام درد بدیه اگه میخوای ببخشی حتماً پیشش باش یاتو برو یا اون بیاد به راحتی نبخش حق وکلاتی رو ازش بگیر 

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاربرآقا هستم . خیانت بستگی به خیلی چیزا داره . یکی از دلایلش میتونه دوری از همسر باشه . زن و مرد هم نداره . شرایط رو جوری برنامه ریزی کنید تا فاصله مسافتی کمتر بشه اصلا چرا باید دوماه از هم دور باشید ؟؟؟

من کاربرآقا هستم . خیانت بستگی به خیلی چیزا داره . یکی از دلایلش میتونه دوری از همسر باشه . زن و مرد ...

برا من ک نیس دختر یکی از فامیلامون شوهرش عسلویه کار می‌کرد خیانت کرده بهش.ینی این مرد زنشو دوست نداشت خیانت کرد 

اگه سست باشه نساز جنسی‌شان روش فشار میاره متاسفانه از خدا برات ارامش میخوام درد بدیه اگه میخوای ببخش ... : /discussion/topic/11397823/%d8%af%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%b2%d9%86-%d9%88-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1?postId=297484442

عزیزم خدا نکنه برام پیش بیاد دختر یکی از فامیلامون شوهرش بهش خیانت کرده دختره نابوده

چطور یکسال نشده بعد مرده چطور فرصت کرده هم زن بگیره هم ٢ تا بچه داشته باشه؟

کی گفتم دو تا بچه داشته؟اون ی کاربر دیگ بود گف اینو انگار از قبل با ی دختر دوست بوده هنوزم ادامه دادن