2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزا خودتنه، اگه برا کس دیگه بگیری گناهه و به خودت برمیگرده، مثلا اگه واسه بدبخت شدن یکی دعا بگیری آتیشش دامن خودتو میگیره و خودتو بدبخت میکنه، واسه همینم معمولا دعا نویس هایی ک دعای بد می‌نويسن زندگی خوبی ندارن

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

واقعا فکر کردی باقیمت پایین کسی موکل می‌فرسته؟ 

من یه نفرو میشناسم واسه بقیه دعا میگرفت و موکل میفرستاد ، ۱ سال نشده بچه و عروسش رو از دست داد و افسرده شد

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

اره من نتیجشو با چشام صدبار دیدم ولی پیامبر گفته جادو حقه کنندش کافر متلقه عزیزم اگه جایه خوب بری نتیجه میده سعی کن جادو طلسمی بگیری چون جادو میپره اگه مشروب بخوره یا پهن سگ دود کنه باطل میشه ولی طلسم نمیشه

من یه نفرو میشناسم واسه بقیه دعا میگرفت و موکل میفرستاد ، ۱ سال نشده بچه و عروسش رو از دست داد و افس ...

آخه شاید منم اینکار کنم ولی ب حرف شما خیلی آسیب بدی میبینم بخاطر همون هزینه اش انقد زیاده ک گفتن نداره واصلا برای کسی خوب نیس خیلی خطرناکه یعنی ب چشم دیدم چ بلاهایی ممکنه سرمون بیاد

اره من نتیجشو با چشام صدبار دیدم ولی پیامبر گفته جادو حقه کنندش کافر متلقه عزیزم اگه جایه خوب بری نت ...

شما کسی و میشناسین؟

منم برا خیر میخوام و واسه خودم میخوام