2777
2789
فهمیدن اینکه مردمی که یه ساعت بعد مرگمون دنبال رنگ نوشابه دلخواهشونن هیچ نقشی تو زندگیمون ندارن ...

آدما دلسوز که نیستن هیچ تو هر کاری کنی یه حرفی از توش درمیارن

پس واسه خودت زندگی کن دختر…لذت ببر و آزادانه شاد باش… 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنترل  کردن  دهان خود و جوگیر  نشدن در موقعیت های مختلف 

بهم نریختن و اعصاب خود را خورد نکردن سر هر مسئله هیچ و پوچی

مقایسه نکردن  خود و خانواده خود با دیگران 

واکنش نشان ندادن به هر مسئله ای....

و در آخر به یه ور خود گرفتن کسایی که درکی از شعور و منطق ندارن 

تا درودی دیگر بدرود.

هعی دنیای بدیه ولی زیبایی پروفایلت:)

مرسی قشنگم

امیدوارم شاد باشی

یه چیزی میخوام اینجا بگم اینو از منی بشنوین که تا سن بیس سالگی همه جور داغی دیدم حتی داغ بچه

عشق من… خواهری من…زندگی واقعا میگذره…یه جوری میگذره که فکرشم نمیتونی بکنی تو لحظه زندگی کن فک کن فردایی دور از جونت نیست… خوش بگذرون این لحظه ها دیگه هیچجوره برنمیگردن واسه هیچیم غصه نخور از داشته هات لذت ببر و چیزایی که از دست دادی و بسپر به خدا اون بهترین امانت داره

امیدوارم همه هر جا هستن شاد باشن و خوشحال❤️بخصوص تو استارتر گلم این جمله ها خیلی کوچیکن ولی خیلی ارزشمندن