2777
2789
عنوان

امشب خیلی گریه کردم.....

249 بازدید | 19 پست

بچه ها من وشوهرم خیلی باهم اختلاف داریم تو مسائل مالی،من وزندگیمون اولویتش نیستیم بادرآمد عالی هرچی دراورده شده خونه وماشین برابقیه میدونم باورکردنش سخته،،،امشب خیلی گریه کردم این چندسال چندین باربهش گفتم تو این همه پولی ک درمیاری ب منم احترام بذار ی مبلغ برای من درنظربگیر ب زورررر یارانه رو ازش گرفتم،،،امشب بعد ی بحث مفصل بهش گفتم دیگه هیچوقت بهت نمیگم بهم پول بده.....اخه ن اجازه کارکردن میده ن حتی ازادی برای پوششم دارم هیچی هیچی،خیلی کریه کردم خیلی برای تمام اشتباهاتم تو انتخابم فقط باحرف دوست دارم عاشقتم هزاربارگفتم این حرفا وقتی برام ارزشی قائل نشی ب دردم نمیخوره هزاربارگفتم کسی ک کسیو دوست داشته باشه تو قفس نمیذارتش😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درامدش چقده تنها راهش اینه با یه روشی پولاشو ازش بگیری خودت مدیریت کنی

عالیه میده اما میبینی برای کاری بهش میگن میده ب اونا ب خدا ک اگه بگم شاخاتون درمیاد دلم برای خودم خون نیست برابچه هام خون ک برای ی لباس یا چیزای دیگه میگه ولخرجی برابقیه میلیون میلیون خرج میکنه

چرا مشاوره نميرين؟ 

گرچه اونام نود درصد فقط پول هدر ميدن كمكت نميكنن ما رفتيم شوهرم از نظر ازاد گذاشتن من بهتر شده

اما باز حساسه

خودش خونوادش خسيسن

خودش پولش تو كاره ٤ ساله دارم قناعت ميكنم زياد بشه ميگه باز قناعت كن ٢ سال ديگه كارمو جدا كنم از پدرم

ديگه بريدم نه مسافرتى نه كادويى هيچى

با اين حال كه دوست بوديم عالى بود كادوهاى خوب بيرون هاى خوب تو اما الان فقط فكر جمع كردنه بد اخلاقم هست 

عالیه میده اما میبینی برای کاری بهش میگن میده ب اونا ب خدا ک اگه بگم شاخاتون درمیاد دلم برای خودم خو ...

نه اين رسمش نيست بايد برى مشاوره من نميدونستم بچه دارى

خداروشكر من بچه ندارم فكر  جدايى زده به سرم

گرچه اونام نود درصد فقط پول هدر ميدن كمكت نميكنن ما رفتيم شوهرم از نظر ازاد گذاشتن من بهتر شده اما ...

ببین میدونی من ذره ذره پس انداز کردم اونم میذاشت روش طلاگرفتم براتولدم ربع سکه گرفت میدونی چراچون میدونه میفروشه برای کارخودش چندبارطلا فروختم حالا برای خونه خریدن بازم روطلاها حساب کرده بهش میگم حداقل سه دونگ بزن ب نامم این حرفا براش مسخره است عجیبه براش،،،،،،من چون احساس عدم امنیت میکنم طلا میخرم ک بازخودش میبره،،،چون اگه مشکل براخانوادش پیش بیاد اونم سقفم میفروشه میشناسمش ک احساس عدم امنیت میکنم امشب ک قهرکردیم ولی قسمش دادم ک ازامسال هرچی جمعکردم دست نزنه

نه اين رسمش نيست بايد برى مشاوره من نميدونستم بچه دارى خداروشكر من بچه ندارم فكر  جدايى ز ...

اگه خانوادت پشتتن جداشو ولی فکراتو بکن ک فردا ازچاله نیفتی تو چاه،اینا آدمو پیرمیکنن ببین حتی باشگاه نمیذاره برم مانتو جلو باز یکم مو پریشون بودن حالم اززندگی باهاش بهم میخوره،،

ببین میدونی من ذره ذره پس انداز کردم اونم میذاشت روش طلاگرفتم براتولدم ربع سکه گرفت میدونی چراچون می ...

من جات باشم ميبرمش مشاور باهاش صحبت كنه دست از رسيدت بيش از حد به خانوادش برداره و بفهمه الويتش شما و بچه هاشين، تورو خدا بخاطر بچه هام كه شده جلوش واستا 

به ها بزرگ ميشن اونموقع اونام بايد بجنگن باهاش تا كارى براشون بكنه، سعى كن چيزى خريد با پول طلاها بزنه به نامت

يا اگه نميزنه طلاهايى بخر كه بشه انداخت بگو دوسش دارم نميفروشم يا يه كارى براى خودت دست و پا كن 

من جات باشم ميبرمش مشاور باهاش صحبت كنه دست از رسيدت بيش از حد به خانوادش برداره و بفهمه الويتش شما ...

بچه هام کوچیکن کارخونگی میخوام دنبالشم فعلا پیدانکردم ب خدا وضعش عالیه دوسه برابر شرکت نفت درمیاره بعد میگه مگه من شرکت نفتم اینقد بدم ب تو ببین من خیلی حرف زدم خیلی ضجه زدم خیلی گریه کردم هیچ دلخوشی ندارم فقط فیلم بازی میکنم،،،دیگه تموم یا میادمشاور یا میگم کاری ب کارت ندارم دیگه.

اگه خانوادت پشتتن جداشو ولی فکراتو بکن ک فردا ازچاله نیفتی تو چاه،اینا آدمو پیرمیکنن ببین حتی باشگاه ...

ببين خانواده كه مادرم اكروز براى اولين بار گفت ديگه بسه

هرچى بهشون هيچى نگفتى دارن مريضت ميكنن 

پير ميشى بچه ندارى كه نميخوام سرنوشت خودم تكرار بشه

من همسرم عصبيم هست ، خانواده ميلياردر داره اما بي فرهنگ

براى تولدم به من مادر شوهرم ٣٠٠ هزارتومن گذاشته تو پاكت ميده😂😂اما ماشين زير پاش ٤ ميليارده پول تو بانك داره ماهى چقدر سود ميگيره يدونه عروسم ميدونه پسرشم بولش تو كاره خرج نميكنه، منى كه تو نازو نعمت بزرگ شدم ميخواد ارزشمو بياره پايين 

خيلى بي شخصيتن