2777
2789
عنوان

به نظرتون زشت میشه؟🫤

84 بازدید | 7 پست

خانوما یک ماهه پیش مراسم عروسی یکی از بستگانم بود و من یه پیراهن کوتاه خریدم، الان چند روز دیگه مجدد یه مراسم داریم_ مراسم بستگان همسرم هست_ دیگه نمیخواستم هزینه کنم و مجدد لباس بخرم و خب این لباسمم کسی از این طرف ندیده، با خودم گفتم همینو میپوشم

اما الان متوجه شدم مراسم قاطیه و پیراهن من هم به شدت کوتاهه

حالا سوالم اینه اگه با بوت ساق بلند (از این مجلسیا) بپوشم زشته به نظرتون؟ اینو واسه این میپرسم که الان تو فصل گرما هستیم و پوشیدن بوت ضایع نیست؟؟؟

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با جوراب شلواری بپوش خب

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
زشته بنظرم  جوراب شلواری بپوش بهتره

ای بابا😮‍💨 جوراب شلواری ندوست

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
با جوراب شلواری بپوش خب

جوراب شلواری دوس ندارم و به نظرمم خیلی قشنگ نمیشه با لباسم

فک کنم آخرش باید برم لباس بخرررررم🤧