2777
2789

سلام عزیزم لایک‌کن من تجربمو بگم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو کپی کردم چون برا خیلیا اینجا فرستادم

برای خونه خریدن

بعداز نماز صبح ذکر یاجواد الائمه ادرکنی درحالت سجده ۱۴ مرتبه برای خونه دار شدن(خودم ازاین نتیجه گرفتم)

و نذر ۷ کاسه آش روز شهادت امام رضاع تا ۷ سال 

دقیقش تونت هست

و برای روزی فراوان بعد از هرنماز درحالت سجده دست چپتو بالا ببر و ذکر یاوهاب ۱۴ مرتبه بگو

و تاپیکامو بگرد نوشتم ذکر مجرب حاجت روایی مال یه دوستی هست . واردش شو صفحه ۳۵ طریقه انحامشو نوشته. و صفحات اول از معجزه های اون ختم نوشته. ذکره همون ۱۲۴ هزار صلوات هست. و خوندن سوره واقعه هرشب.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

مرسی گل خیلی محبت کردی…🙏🌺

خواهش گلم زنده باشی 

چند روز قبل یه دوست نی نی سایتی گفت بعداز هر نماز ده مرتبه این ذکرو گفته و معجزه وار چند ماه بعد خونه خریده

«وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن؛