2777
2789
عنوان

سوسک بالدار

2572 بازدید | 26 پست

وای بچه هادرازکشیده بودم درپذیرایی روبازگذاشتم خونه خنک بشه یه سوسک بالداربزرگ توخونه دیدم تااومدم بادمپایی بزنمش غیب شدحالاچکارکنم ازسوسک متنفرم 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدااا من تو خیابون سوسک میبینم قشنگ تا سه روز پامو بیرون نمی‌ذارم چه برسه خونه 

همه جارو قشنگ ببین پشت میزا و مبلا یا تلویزیون یا رو زمین

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

یا خدااا من تو خیابون سوسک میبینم قشنگ تا سه روز پامو بیرون نمی‌ذارم چه برسه خونه  همه جارو قش ...

همه جاروگشتم نبودسابقه نداشته توخونه سوسک ببینم بخداهمیشه خونم تمیزه 

شایدم دقیقا پشتشهههههه چسبیده به لباسششش

😂😂😂😂😂

بخدا اینا انقد چندشن خودشون میان سمت ادم 

بعید نیس

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀

ن ربطی ب تمیزی نداره این بالدارا انگار زیاد شدن من تو خیابون خیلی دیدم چن روز پیش🤢🤢

حکمت خدا رو شکر

چندش بود بالم بهش داده چندش تر شده

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀

ای بابا چه بد..شاید دری جایی باز بوده رفته بیرون ولی بازم واسه اطمینان حداقل غذاها و میوه هارو مخفی کن نره یوقت اونجا.اسپری تار و مار بدون بو هم خواستی بگیر بزن به گوشه های خونه واسه اطمینان خیلی خوبه که دیگه نیان

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

ن ربطی ب تمیزی نداره این بالدارا انگار زیاد شدن من تو خیابون خیلی دیدم چن روز پیش🤢🤢 حکمت خدا رو ش ...

خدایاتوکه سوسک رومسشناختی دیگه چرابهش بال دادی .

یعنی انقدربزرگ وچندش بودحالم بهم خوردازترسم درازشدم رومبل 

😂😂😂😂😂 بخدا اینا انقد چندشن خودشون میان سمت ادم  بعید نیس

یه بار برای خود بدبختم اتفاق اتفاد

شب بود دیدم دستم میخاره نگو یه سوسک بالدار بزرگگگگ چندش رو بازوم راه میرفت 

دیگه فکر کن با چه ترسی پاشدم بندری رقصیدم تا اتاق مامانم تا از روم بیوفته😂😂

ای بابا چه بد..شاید دری جایی باز بوده رفته بیرون ولی بازم واسه اطمینان حداقل غذاها و میوه هارو مخفی ...

آره دربازبودخداکنه رفته باشه بیرون ازاین میترسم تخم ریزی نکنه زیادبشن آخه خیلی چاق وچله بود🤢