2777
2789
عنوان

کابوس شبانه کودک ۷ساله

1094 بازدید | 26 پست

پسرم شبا خیلی کابوس میبینه چکارکنم خوب بشه و تو خواب راه میره و حرف میزنه گریه میکنه.دلم براش خیلی میسوزه 😢😭

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

مراجعه به روانشناس 

از دست خانمای نی نی سایت چیزی بر نمیاد جز حرف زدن در مورد مادر شوهرت و...

تو این موارد سعی کنید به متخصص مراجعه کنید 

اینا چیزهایی هستن که در شکل گیری شخصیت و... فرزندتون تاثیر داره .🌹🙏🏻

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم همینجوری حرف میزنه من زیر بالشتش چاقو ونمک ویه قرآن میزارم دیگه اینجوری نمیشه حتما امشب امتحان کن 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
مراجعه به روانشناس  از دست خانمای نی نی سایت چیزی بر نمیاد جز حرف زدن در مورد مادر شوهرت و... ...

ممنونم.میتونه بخاطر کارتون های جنگجو باشه؟ چون تو فلش میبینه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
منم دخترم همینجوری حرف میزنه من زیر بالشتش چاقو ونمک ویه قرآن میزارم دیگه اینجوری نمیشه حتما امشب ام ...

ممنونم.دخترشما هم جیغ میزنه و راه میره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ممنونم.میتونه بخاطر کارتون های جنگجو باشه؟ چون تو فلش میبینه

آره عزیزم 

قطعا تاثیر داره 

سعی کنید قبل از خرید اسبلب بازی ها و کارتون ها 

رده سنیش رو چک کنید 

بعضیاشون خیلی ترسناکه و بچه میترسه 

میگه مامان یادم نیست چه خوابی دیدم ولی الان گفت خواب دیدم مامان پیرشدی و چروک

عزیزم کابوسای دوران بچگی مهمن ممکنه ناشی از یه آسیبی باشه که ناخواسته یا ندونسته بهش وارد شده و این باعث خوابای آشفته و بیقراریش شده

اگه تکرارش زیاده و فاصله بین تکرارشون کم حتما سعی کن به روانشناس نشونش بدی

اون میتونه پیدا کنه دلیل اصلی کابوس دیدنش چیه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
آره عزیزم  قطعا تاثیر داره  سعی کنید قبل از خرید اسبلب بازی ها و کارتون ها  رده سن ...

پس حتما دقت میکنم.ولی خیلی وقته نزاشتم خیلی نگاه فلش کنه.ممنونم ازشما😚بلندمیشه راه میره و حرف میزنه با خودش بعد گریه میکنه موندم چکارکنم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ممنونم.دخترشما هم جیغ میزنه و راه میره

نه راه نمیره پا میشه میشینه حرف میزنه گاهی خواب بد میبینه گریه میکنه  الان خوب شده چون اون کاری که گفتم انجام میدم 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
عزیزم کابوسای دوران بچگی مهمن ممکنه ناشی از یه آسیبی باشه که ناخواسته یا ندونسته بهش وارد شده و این ...

ممنونم ازشما😙میدونی چیه پسرم انگار تیک عصبی هم گرفته بردمش متخصص اطفال بهش ریسپیدون داد.چون رفتارس عادی نیست تو خواب

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
پس حتما دقت میکنم.ولی خیلی وقته نزاشتم خیلی نگاه فلش کنه.ممنونم ازشما😚بلندمیشه راه میره و حرف میزنه ...

عزیزم توصیم اینه که اول به یک روانشناس مراجعه کنید 

فرقی نداره بخش خصوصی یا دولتی 

اگه شرایطش رو ندارید با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیرید و با مشاور کودک صحبت کنید راهنمایی تون میکنن که باید چیکار کنین که بچه آسیب نبینهه 

و البته ۱۴۸۰ کل خدماتش رایگانه

معموبا پشت کتاب قصه ها، ویدیو ها، فیلم ها و... رده سنی رو مشخص کرده 

سعی کنید از اون رده بندی پیروی کنید 

امیدوارم هرچه زورتر کابوس های پسر نازنینتون جاشو به یک خواب آروم بده ❤