2777
2789
عنوان

عوارض بعد از پانیک

8276 بازدید | 45 پست

سلام خانما.من چند روز فشار عصبی داشتم و استرس و اضطراب.بعد چند حمله شدید پانیک پشت سرهم داشتم.سرم زدم و دارو گرفتم.از اون روز تاحالا تاری دید و منگی و گیجی دارم و سنگینی سر.چشمامم سیاهی میره.صبحا خوبم ولی از عصر تاآخرشب کم کم بدتر میشم مجبور میشم آلپرازولام استفاده کنم.البته این حالتارو تو اون چند روز قبل از پانیک هم داشتم ولی خیلی کمتر.نمیدونم از عوارض پانیکه یا داروها.شما تجربه ای ندارید؟

عزیزم برو پیش متخصص و دکتر اعصاب و روان  خوب میشی  من 1سال دارو گرفتم خوب خوبم الان 2سال ...

رفتم متخصص اعصاب.سیتالوپرام داد و نورتریپتیلین که اولی بهم نساخت قطعش کرد.آلپرازولام هم داد برای زمان حمله.ولی من ازبس عصرا تاآخرشب تاری دید و منگی و اضطراب و افسردگی دارم که هرشب نصفشو استفاده میکنم.شما علائم منو نداشتی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم متخصص اعصاب.سیتالوپرام داد و نورتریپتیلین که اولی بهم نساخت قطعش کرد.آلپرازولام هم داد برای زما ...

من آسنترا سرترالین برا خواب هم لورازپام میخوردم 

راستش اینا که به شما دلده رو مصرف نکردم تا الان

ولی منم یادمه بعد حمله اصلی تا 1و نیم هفته حالات شمارو داشتم ولی به دکترم اعتماد کردم و داروهامو سر وقت خوردم 

دکترمم قول داد خوب شم و وابسته قرصا نشم 

که خدارو صر هزار مرتبه شکر 

من آسنترا سرترالین برا خواب هم لورازپام میخوردم  راستش اینا که به شما دلده رو مصرف نکردم تا ال ...

دکتر منم گفته از اعصابه و تا دو سه فته اول ممکنه حتی بدتر بشم.ولی راستش استرس منو بیچاره کرده.همش میترسم مغزم مشکل داشته باشه

دکتر منم گفته از اعصابه و تا دو سه فته اول ممکنه حتی بدتر بشم.ولی راستش استرس منو بیچاره کرده.همش می ...

آره راست میگه دکتر به منم گفت 

من خیلی باهاش حرف زدم 

تو آخرای هفته دوم بهتر شدم ولی هنوز علایم بود ماه اول و دوم که گذروندم عالی شدم 

1سال ادامه دادم بعد اروم اروم قطع کردم الان 2ساله نجات پیدا کردم 

بهش اعتماد کن و توکل کن به خدا

اگه هی قرصاتو یه روز بخوری یه هفته نخوری خوب نیست اوضاع بدتر میشه

آره راست میگه دکتر به منم گفت  من خیلی باهاش حرف زدم  تو آخرای هفته دوم بهتر شدم ولی هنو ...

ممنون از راهنماییت عزیزم.راستش من شدیدا استرسی هستم و انقدر که عصراهم حالم بده دوتا بچه کوچیک دارم و دست و دلم به کاری نمیره همش افسرده و مضطربم و فکرای منفی میکنم

تو منی یا من توام . بری یه سر به تاپیکام بزنی دقیقا منم مثل تو میشم 

بعد از پانیک؟دقیقا این علایمو داری؟همش فکر میکنی تو سرت و چشمات فشار هست ودلت میخواد چشماتو ببندی؟وای من همش فکر میکنم مشکل از مغزمه

بعد از پانیک؟دقیقا این علایمو داری؟همش فکر میکنی تو سرت و چشمات فشار هست ودلت میخواد چشماتو ببندی؟وا ...

دقیقا همینم که داری میگی . اره سرم سنگین میشه گیج میشم تعادل ندارم چشمام تار میبینه