2777
2789

اگه میدونید چیزی لطفا کمک کنید🧡

دکتر رفتم اسپری داده ولی فکر میکنم زیاد تاثیری نداره 

تنگی نفسمم شدید نیست..‌‌

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم خونی تنگی نفس میاره

نه کم خون نیستم 

بخاطر الرژیم اینطوری شدم فکر کنم

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
ارزومیکنم هیچ وقت نفس تنگی شدیدنگیری که ازسرطان بدتره🤲🤲🤲🤲🤲

شما داری؟

ارثیه یا از بیماریه؟

سراغ درمانش نرفتی؟

نمیدونم شاید دوباره برم دکتر ۱۰ روز دیگه .نمیتونم نفس عمیق بکشم اذیت میشم

فقط تنگی نفس دارید؟؟ سینوزیت ،اسم؟؟؟

الرژی دارم و اسید معده که فکر کنم بخاطر اونم هست 

ولی الرژی بیشتر 

شما داری؟ ارثیه یا از بیماریه؟ سراغ درمانش نرفتی؟ نمیدونم شاید دوباره برم دکتر ۱۰ روز دیگه .نمیتو ...

وای نه نگوتوروخدادکتربرونه مادرم نفس تنگی داشت آسم شدید خونه نمیموندشبانه روزباهاش بیرون بودیم دوادکترم کردیم ازستنی تاشیمیایش اماخب نشدته نشد😭😭😭😭😭😭من ارزومیکمم خدابراهیچکس این دردونخوادخیلی سخته من میدونم ازسرطان بدتره 

وای نه نگوتوروخدادکتربرونه مادرم نفس تنگی داشت آسم شدید خونه نمیموندشبانه روزباهاش بیرون بودیم دوادک ...

نه من مشکل خاصی ندارم خداروشکر ولی ۳ ماهه که الرژی دارم بخاطر اونه گفتن تنگی نفس خفیفه

و اینکه بخاطر اسید معده که اونم باعث تنگی نفس میشه

ایشالله همیشه خب باشی چیزیتم نباشه 

قربونت🧡