2777
2789

یکم خاک تربت از کربلا آورده بودم هیچوقت با خودم جایی نمی برمش امروز خیلی استرس داشتم گذاشتمش تو کیفم چون بهم آرامش میده در قمقمم خوب بسته نشده بوده کلان خیس شده😭😭

امروز به آقا قول داده بودم یه کاری انجام بدم و انجامش ندادم رفتم سرگرم شدم با دوستام به نظرتون یه نشونه است که امام حسین از دستم دلخوره😭

من چی کار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب روشناییه ،نشونه خوبیه بد به دلت راه نده 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من جررررر وا جررررر بپیچ لا پلاستیک بزار تو افتاب خشک شه

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲
خوش تو یه پلاستیک کوچوله

پس بزار تو افتاب همیطور

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲

سلام عزیزم خوبی

کنکور تو دادی گلم 😍😘♥️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

استارتر برای تاپیک آخرت که قفل کردی درخواست دوستی دادم. میشه لطفا هروقت رفتی حرم برای حفظ آبروی من دعا کنی؟ اسمم فاطمه. بهم تهمت زدن که حقمو ندن. میشه دعا کنی بتونم همه چی رو ثابت کنم و همه ی حقمو بگیرم؟  خیلی دلم میخواد برم کربلا و مشهد ولی اول باید این قضیه رو حل کنم 😢

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

استارتر برای تاپیک آخرت که قفل کردی درخواست دوستی دادم. میشه لطفا هروقت رفتی حرم برای حفظ آبروی من د ...

حتما عزیزم‌ انشاالله فرداشب میرم درخواستتو به امام رضا میگم 

انشاالله که حاجتت روا بشه🤍