2777
2789
عنوان

این زندگی نفسای اخرشه...

1252 بازدید | 55 پست

ماجرای ما بالا پایین زیاد داشته 

اما الان بعد هشت سال که میشناسم شوهرمو و هشت ماه از عروسیمون میگذره 

فکر رفتنم به نظرم همه چی بینمون سرد و یخه و همش از طرف اونه 

من راهی ندارم نمیدونم بمونم یا برم 

رفتن یعنی شکستن من یعنی اینهمه جلو خانواده وایسادم برای هیچ 

موندنم یعنی شکنجه روحم 

واقعا نمیدونم 

برای ارامش رابطمون ی صلوات مهمونم کنید

اره واقعا اخراشه یکم تحمل کنی تمومه.

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمون و درستش کن 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

روحت خودت آرامشت مهم تره 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
تلاش کردم پا رفتن ندارم جون موندن ندارم دلم میخواد بیدار شم ببینم همش خواب بوده

شاید نیاز به یه مدت دوری داری

ولی اینجوری راحت ول نکن اگه با عشق ازدواج کردی همه تلاشتو بکن 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

شاید نیاز به یه مدت دوری داری ولی اینجوری راحت ول نکن اگه با عشق ازدواج کردی همه تلاشتو بکن 

همش۸ ماهه ازدواج کردی برای ول کردن خیلی زوده

شاید نیاز به یه مدت دوری داری ولی اینجوری راحت ول نکن اگه با عشق ازدواج کردی همه تلاشتو بکن 

من هرچی میدوام اون دنده عقب میره یجوری مزخرفه زندگیمون که بدم میاد بیام خونه 

برای ارامش رابطمون ی صلوات مهمونم کنید

من هرچی میدوام اون دنده عقب میره یجوری مزخرفه زندگیمون که بدم میاد بیام خونه 

شاید بهتره یه مدت ندویی و رها کنی شاید به خودش بیاد

یه چند روز برو یجایی سفری ، خونه مادری جایی ک نبینیش