2777
2789

چکار کنم. هر چی می خواد، همون لحظه‌باید باشه. گریه و لجبازی می کنه. همش رو حرف خودش پافشاری می کنه . بیشتر اوقات هم با من تنهاست . خسسسسته ام از دستش. حرفاش هم همه بی تربیتی... سلام هم نمی کنه. همه میگن من بی ادبش کردم🤕

حتما به خواسته هاش تن میدین؟؟ 

الان پسر من میگه ماکارانی نمی‌خورم نو لیت درست کن، منم گفتن نه، تمااام

جیغ میزنه گریه میکنه و منم رو حرفم هستم، تا بالاخره میاد ماکارانی میخوره، البته نباید الکی گیر بدیم، مثلا بعضی جاها هم چیزی بخواد ببینم به ضررش نیست میدم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی لجبازی میکنه تسلیم نشو تا بفهمه هیچ چیزی با لجبازی  بدست نمیاد . حرف زشت هم ببین از کی یاد گرفته . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
فوری از همه یاد میگیره... خیلی سریع . هر کی بگه جذب میکنه

از روش جایگزین استفاده کن،میگه الان مثلا بستنی میخوام،نداری یا نمیخوای بهش بدی بگو الان بستنی ندارم ولی ب جاش میخوای مثلا بیسکویت بخوری با شیر،

من این روش برا پسرم اجرا میکنم همیشه هم جواب داده

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤