2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید نمونه دولتی

137 بازدید | 17 پست

سلام خوبید؟

امروز امتحان تیزهوشان رو اصلا خوب ندادم😭یعنی دفترچه اول کلا وقت کم آوردم ۱۹ تا ج دادم ک مطمئنم نیستم همش درست باشه

علومم کلا اشتباه ج دادم چند تایی ک ج دادمو😭

الان واقعا میخوام حداقل نمونه دولتی رو قبول شم

فقط میفرستم چون امسال کشوریه و متقاضیان خیلی زیاده نتونم

بنظرتون تو این هفته آخر کتاب ۳۲ استان پویش رو بزنم قبول میشم یا امیدی نیست؟امسال سوالا کشوریه سخت تره نه؟امیدی هست؟

☆Always an angel,never a God☆ 

وااای من دوسه سال پیش بخاطر اینکه تیزهوشان قبول نشدم چقدررر گریه کردم 

بخدا اصلا ارزششو نداره خودتو بخاطرش ناراحت کنی یا استرس بگیری 

ممنون میشم لایک نکنید💕😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از امتحان اول باید استرستو کاملا کنترل کنی وگرنه هر چی خوندی سر امتحان با همون استرس از بین میره دوما نیم ساعت قبل از امتحان یک آبمیوه شیرین بخور چون باعث میشه سطح تمرکزت بالا بیاد و قند خونت پایین نیاد

یک عقاب همیشه تنهاست...

خواهر منم امتحان داره این کتابو خونده در حد یه دور الکی و ناقص،  تازه فصل آخرشو نخونده چند صفحه هم اون فصل آبیه مونده الان نشسته والیبال نگاه میکنه از رو هم نمیره 

رقیب هات اینان 

گفتم که بدونی 

این همون خرگوشه ست که خوابش برده 

دیدی تهش لاکپشته برد؟؟؟ 

تو تلاشتو کن 

نمونه سوال از اینترنت بگیر  کار کن تا آزمون 

بسپر به خدا 

انشالا قبول شی 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
خواهر منم امتحان داره این کتابو خونده در حد یه دور الکی و ناقص،  تازه فصل آخرشو نخونده چند صفحه ...

یعنی میگی از این هفته فشرده بخونم دیر نیست؟😢

قبل از امتحان اول باید استرستو کاملا کنترل کنی وگرنه هر چی خوندی سر امتحان با همون استرس از بین میره ...

اصلا کاش استرس داشتم

علومو سه چهار تا درست زدم بعد استرسم رفت نمیدونم چرا عوضشون کردم گزینه هارو فک کردم اشتباه

و گرن شاید ی امیدی بود

اصلا کاش استرس داشتم علومو سه چهار تا درست زدم بعد استرسم رفت نمیدونم چرا عوضشون کردم گزینه هارو فک ...

ظاهرا خیلی عجله کردی تو جواب دادن به سوالا بدترین سم توی امتحان عجله کردنه که دقیقا عکس اتفاق میفته چون میخواهی همه سوالارو یکجا جواب بدی و کلا کنترل زمان رو از دست میدی

یک عقاب همیشه تنهاست...

یعنی میگی از این هفته فشرده بخونم دیر نیست؟😢

خودتم میدونی اگه هیچی سوال کار نکنی قطعا نمیشه 

ولی با یه هفته سوال کار کردن شاید بشه و تو موظفی برای همون شاید تلاش کنی 

به شدن با نشدنش چی کار داری؟ تو فقط کاری که از دستت برمیاد رو انجام بده یهو دیدی شد! تو یه کاری کن که بشه 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
خواهر منم امتحان داره این کتابو خونده در حد یه دور الکی و ناقص،  تازه فصل آخرشو نخونده چند صفحه ...

قبول شدمممم مرسییی فقط بخاطر حرفتتت انقد انگیزه گرفتم اونموقع الان نتیجشو دیدممم😭💖

قبول شدمممم مرسییی فقط بخاطر حرفتتت انقد انگیزه گرفتم اونموقع الان نتیجشو دیدممم😭💖

ترازت چند شد؟ مبارکا باشه انشالا قبولی پزشکیت 

خیلی خوشحالم برات 

۱۴۸ هزار و خورده ای مرسییی😍 خواهرتون قبول شد؟

آفرین عزیزم. 

منطقه ی ما 150 هزار به بالا رو گرفتن خواهرم پذیرش شده اما یحتمل ثبت نام نمیکنه از رشته تجربی منصرف شده