2777
2789
عنوان

خدایا خودت این آدمو یه جوری از زندگیم دور کن خدایا از خودت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 22 پست
خوب خداراشکر که زندانیت نمی کنه  برای مشاوره تلفنی از1480 کمک بگیر اونم فقط هزینه تلفن می افته ...

من زنگ زدم گوش داد منتها قطع شدباززنگ زدم یکساعت ول معطلم کر دپشت خط همش منتظر بمانید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنگ زدم گوش داد منتها قطع شدباززنگ زدم یکساعت ول معطلم کر دپشت خط همش منتظر بمانید

بچها گزارش نزنید من خودم پیش این خانم فا..ل گرفتم کارش عالییی بود خداییش دوستداشتید میتونید زنگش بزنید کار فا..ل دعا شمعترابی انجام میده ک خدایی از فا.. لش ک هم خودم هم دوستام هم عموم راضی بودیم دعا هم برادرم داره نتیجه میگیره خداییش خیلی کارش حرفه ایییی شمارش 09910595303

1402/04

میدونستم از این مملکت هیچی در نمیاد وگرنه ما زنا انقد بدبخت نبودیم

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
بله فهمیدم اخه اون خیلی فرقشه اونا زنگ بزنی راهنمایی نمیکنن زنگ میزنی میان طرفومیبرن امث ۱۴۸۰نیس که

نه اصلا مردها راجایی نمی برند مگه خیلی اوضاع خراب باشه با حکم قاضی وکمک نیروی انتظامی 

اتفاقا اینها خیلی کمک می کنند ومرکزمشاوره رایگان هم توبیشترشهرهابرای موارد مرتبط دارند 

اتفاقا اگرپرونده تشکیل بشه بعدا کمک هست به روند پرونده ی طلاق یا .....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶