خسته شدم دیگه از دست شوهرم با همه مشکل داره به خواهرم تهمت میزنه. کلا با خانوادم مشکل داره روانیه همش عصبی میشه هیچجوره نمیشه از شرش خلاص شم نمیتونم طلاق بگیرم پشتوانه ندارم کی راحت میشم از دستش انقد زندانیم کرده تو هیچ موردی حق دخالت ندارم. اصلا نمیشه باهاش صحبت کرد هرچی میگی میگه چررت نگو. بخدا خسته شدم روحم خسته شده ینی میشه یه روز منم ارامشو تجربه کنم 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من زنگ زدم گوش داد منتها قطع شدباززنگ زدم یکساعت ول معطلم کر دپشت خط همش منتظر بمانید
بچها گزارش نزنید من خودم پیش این خانم فا..ل گرفتم کارش عالییی بود خداییش دوستداشتید میتونید زنگش بزنید کار فا..ل دعا شمعترابی انجام میده ک خدایی از فا.. لش ک هم خودم هم دوستام هم عموم راضی بودیم دعا هم برادرم داره نتیجه میگیره خداییش خیلی کارش حرفه ایییی شمارش 09910595303