2777
2789
عنوان

وقتی بچه بودم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 28 پست
فدای تو که انقدر با وجدانی عزیزم   .اولا که بچه بودی دوما چیز با ارزشی نبوده.خیلی منطقی بهشون ...

دوس ندارم فکر کنن خونوادم واسم نمیخریدن

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 

به جاش یه صدقه یه کار خیر در توانت انجام بده به نیت اسم اونا

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابااااا من پسر داییم یدونه توپ کچلو اینایی که واسه استخر توپن داشت خیلی ازش خوشم اومد هرکاری کردم نداد بهم منم گذاشتمش تو شلوارم که دمپاش تگ بود رفتم دستشویشون تو حیاط بود چاه بسته چیه از اونا نداشت توپه افتاد تو اون چه درسری شد 😂🤣 بنده خدا داییم چقدر تلاش کرد درش بیارع 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بگو به داييت و تموم كن اين چرخه ذهني و وسواس رو 

همين حالا بهش پيام بده 

بكو دايي جان اون موقعها كه براي بچه هات سك سك ميخريدي من يه بار بدون اجازه ات جايزه توشو برداشتم و سالهاست ذهنم درگير اون كاره ، اگر حلالم ميكني كه ممنونتم اگر نه كه بگو چطور جبران كنم . 

به همين سادگي فكرت راحت ميشه.

بگو به داييت و تموم كن اين چرخه ذهني و وسواس رو  همين حالا بهش پيام بده  بكو دايي جان او ...

شمارشو ک ندارم دورم ازشون

کاش ی روز ک میبینمش توانایی گفتنشو داشته باشم

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
شمارشو ک ندارم دورم ازشون کاش ی روز ک میبینمش توانایی گفتنشو داشته باشم

تو با اين طرز فكرت اون روزم نميتوني بگي و رودر رو برات سخت تر ميشه ، بگرد شمارشو پيدا كن توي پيام راحت تر ميتوني حرفتو بزني .

عزیزم رفتم تو منابع معتبر جست و جو کردم

گفتند حق‌الناس مالی باید پرداخته بشه و با صدقه دارن هم برطرف نمیشه و باید یه جوری اون مالی که در گردنته پرداخت کنی یا به صورت مخفیانه بدی یا به حسابش پرداخت کنی یا به صورت یه موقعیتی بدون اینکه عنوان کنی بدی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی