2777
2789
عنوان

فشار در بارداری

251 بازدید | 19 پست

من یکساعت پیش از حموم اومدم بیرون به خواهرزادم گفتم بیاد فشارمو بگیره... تو حموم وحشتناک سرمم گیج میرفت

با این دستگاه های دیحیتالی های بازویی فشارمو گرفت.دیدم همش همینجوری عدد میره بالا و دستم زیر فشار سنج باد میکنه ینی همیشه روی ۱۸۰ می ایستاد بعد فشارو سخنگو میگفت چنده

اینسری عدد از ۱۸۰ همینجوری رفت رو ۲۸۰ دستمم هی باد میکرد دیدم قطع نمیشه زود از دستم دراوردم

خیلی ترسیدم مشکل چی بوده واقعا 

راستی من ۹ هفته هم باردارم هنوزم قلبم تند تند میزنه🥺🙁

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فشارت چند بود؟؟ شاید به خاطر بخار حمامه ولی اگه ادامه داشت برو دکتر...

نه از حموم بیرون اومده بودم زیادم اب گرم نبود

فشارم و سری دوم گرفتم ۱۵ روی ۸ بود

امان از این مادرایی که تازه باردار شدن فشار بارداری از هفته ۲۰ به بعد شایع تره شما دستگاهتون شاید ...

اخه بیش از حد داشت باد میکرد دستم 

خب ادم باردارم نباشه طبیعی هم نیست 

والا اولین بارداریمه تجربه هم نداریم 

باز دم بعضیا گرم راهنمایی میکنن

نه از حموم بیرون اومده بودم زیادم اب گرم نبود فشارم و سری دوم گرفتم ۱۵ روی ۸ بود

۱۵ رو ۸ هم بالاست... استراحت کن دوباره بگیر ببین چنده اگه باز بالا بود یکم آبلیمو بخور و برو دکتر بهت قرص میده

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
این دیجیتالیا اشتباه ممکنه بکنه دوساعت بعد حمامت حتما حتما برو درمانگاه فشارتو بگیرن

اخه همچینان داشت باد میکرد رو دستم قطعم نمیشد ترسیدم کلی 

سری دوم فشارمو گرفتم رو ۱۵ بود

۱۵ رو ۸ هم بالاست... استراحت کن دوباره بگیر ببین چنده اگه باز بالا بود یکم آبلیمو بخور و برو دکتر به ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

مرسی عزیزم از راهنماییت

قربونت استرس هم فشارتو بالا میبره نفس عمیق بکش و اکه باز هم بالا بود در کنار توصیه های دکتر مصرف نمک رو‌حتما کم کن... خیار و کدو سبز زیاد یخور برای کاهش فشار خوبه...البالو هم عالیه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
قربونت استرس هم فشارتو بالا میبره نفس عمیق بکش و اکه باز هم بالا بود در کنار توصیه های دکتر مصرف نمک ...

ممنونم عزیزم حتما

خدا خیرت بده

اولا دستگاه هنگ کرده.دوما بعد هر فعالیتی ۱۰دقیقه بگذارید بگذره بعد فشارتون رو بگیرید طبق گفته دکتر خودم.تو حموم فشار ادم بالا میره ناخوداگاه.یه دونه سیر خوردکن تو یه میاله ماست بخور.فشارو میاره پایین