2777
2789

با مظلوم نمایی همه چیزو ازشون میگیرن تازه تهشم طلبکارن ؟

یا چند تا ناپدری هست ؟

حتما باید زرتی دوباره شوهر کنید یا زن بگیرید ؟

همینجا ی کاربر مرد توییتر کرده بود زنم بعد ازدواج زده زیر همه چی و مدام بچه هامو دعوا میکنه میگه نگهشون نمیدارم

یا چندین کاربر خانم که بعد ازدواج نخواستن بچه اقارو نگه دارن

یا چمیدونم ناپدری که کتک میزنه و ...

شما که انقدر با بچه ها مشکل دارید برید دنبال ادم مجرد بی بچه یا کسی که بچه هاشو سر و سامون داده

یا اگر قبول کردید خیلی پستید که با این بچه ها اینجوری میکنید ... 

ی خانواده چیه که هممون تو اون به دنیا میایم و اصلا به چشممون نمیاد که داریمش ؟ این بچه ها همونم ندارن ...

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای عزیزم تو اون تاپیکه نشد جواب بدم  اعصابم خورد شد  معلوم نیست چخبره تو این دنیا ...

دروغ نگم من از وقتی اون تاپیک بچه هارو بچه مادرشون رو خوندم

تا امروز ذهنم درگیره ...

خدا برای هیچ بچه ای نیاره 

هیچ بچه ای ...

فرض کن بندازنت از خونه پدریت بیرون اونم وقتی ۵ و ۷ سالته

مگه ادم این همه نخواسته شدن رو یادش میره ؟ ادم بزرگ دوست همجنس خودش بهش چپ نگاه کنه کینه میکنه

معلوم نیست چقدر این مدل زندگی ها زیاده تازه و ما داریم ی چندتایی رو میخونیم .

کدوم تاپیک لینکشو بدید

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
نمیشه آدم چیزی بگه سریع میگن قضاوت و نفرین و... بخدا آدم میمونه چیکار بکنه با غصه این بچه ها 

عزیزم من ادم ناجور زیاد تو زندگیم دیدم

فکر میکنی چجوری انقدر راحت بدی میکنن ؟ چون فکر میکنن حق با اوناست و تازه مظلوم هم هستن

حکایت اون خانمه ...

شما خودتو از حرف اون ناراحت نکن 

امیدوارم زندگی اون دوتا بچه جوری رقم بخوره که این دردهارو هم فراموش کنن ، گرچه سخته ...

خیلیا همسرشون که طلاق دادن انگار بچشونم طلاق میدن دیگه میرن دنبال زندگی بعدی چون خودشون یه زندگی خوب میخوان دیگه اینکه بچشون چی بشه زیاد براشون مهم نیس میگن اولویت خودمونیم البته همینم یه سری خوبیا واسه اون بچه ها داره مثلا اینکه وابسته به پدر و مادر نیستن فردا اگه پدر و مادر تو پیری طوریش شد زیاد دلشون نمیسوزه همونطور که اونا تو جوونی دلشون واسه بچشون نسوخت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

دقیقا خانوم میگه من با همسرم خوشبختم پسرش اضافی کاش بره پیش مادرش ببخشید خیلی غلط کردی از اول میدونستی شرایط آقا رو خوب قبول نمیکردی فقط میخواستی شوهر کنی 😑😑😑

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
دروغ نگم من از وقتی اون تاپیک بچه هارو بچه مادرشون رو خوندم تا امروز ذهنم درگیره ... خدا برای هیچ ...

دقیقاً آفرین

حالا همین پسر سه ساله هم میگه شوهره تو حموم میذاردش بمونه واسه تنبیه 

😑 بخدا از ناراحتیم نمیدونستم چیکار کنم عصبانی شدم اومده نفرین میکنه 

خب آخه این همه با زبون آروم خوب همه راهنماییش کردن باز راه خودشو رفت حتی رفت باردار شد بعد اگه کسیم چیزی بگه ناراحت میشن 

من خودم نامادذی هستم.بچه شوهرم ار من متنفره....

البته فکر کنم بیشتر از باباش متنفره.با ما رندگی نمیکنه،من بدی لهش نکردم،حتی ماه عسل هم اصرار داشت بیاد،بردمش......اما هیچ تفثقصیری ندارم و بده شدم