نفس2468 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 1199 عنوان بارداری 15 بازدید | 24 پست سلام من دیروز دکتر بودم دکتر بهم گفت اندازه شکمم کوچیکه، و برام سونو نوشت هرجا زنگ زدم تا یکشنبه برای سونو نوبت گیرم نیومد حالا خیلی نگرانم 1396/01/22 | 09:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس2468 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 1199 کسی میدونه اندازه شکم تو 28هفته چقدر باید باشه؟
مامان_امیر_رضا1 عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1365 خدابزرگه نگران نباش بسپربخودش سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
Arshida4223 عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5443 مگه غربالگریارو انجام ندادی یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
مامان_امیر_رضا1 عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1365 اصلا نباش خدانخوادیه برگهم ازروشاخه نمی افته.پس توکل بخودش کن سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
فاطمه301 عضویت: 1395/02/08 تعداد پست: 518 به منم دکترگفت بچت چقدریزه...رفتم سونوهمه چی خوب بود...28هفتم تموم شده بودوزنشم خوب بود...نگران نباش...انشاءالله چیزی نیست گالری نمدی رنگین کمان..پرازکارای نمدی خاص وشیک خوشحال میشم به سری بزنید https://t.me/joinchat/AAAAAFDgludlKVJIAScWUA
نفس2468 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 1199 به سختی بچه دار شدیم شوهرم مشکل داشت ولی به هیچ کس نگفتیم نمیخواستم غرور شوهرم جریحه دار بشه
نفس2468 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 1199 هم غربالگری انجام دادم هم انومالی هر جفتش خوب بود
Arshida4223 عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5443 خب پس نگران نباش. نی نی حالش خوب خوبه یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته