2777
2789
عنوان

کم کاری کلیه

6314 بازدید | 22 پست

سلام دوستان مامانم نارسایی کبدداره وتوی لیست پیوندهست، این سری که بردیمش دکترگفتندکه کلیه هاشم کم کارشدندوکراتین دفع میکنند، کراتینش 1.5 هستش، حالانگرانم میترسم دیالیزی بشه، کسی میدونه کراتین چند دیالیزی میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱.۳بودم کافئین گوشت قرمز کاکائو نخوردم خوب شدم

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
الهی شکر، دکترچی بهتون گفت؟ 

گفت مزمن هست شدید نیست قرصهایه چرک خشک کن داخلی و هرقرصیم نباید خورد چون دفع کلیه دارن اسیب میزنن 

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
گفت مزمن هست شدید نیست قرصهایه چرک خشک کن داخلی و هرقرصیم نباید خورد چون دفع کلیه دارن اسیب میزنن&nb ...

مامان منم بخاطرکبدش اینجوری شده، داغونه طفلی، ماهم باهاش زجرمیکشیم

مامان منم بخاطرکبدش اینجوری شده، داغونه طفلی، ماهم باهاش زجرمیکشیم

حتما ببریدش فوق تخصص خیلی خطرناکه

علائمتون چی بودشما؟ 

بالا میاوردم کمردرد کلیه درد تب لرز خونریزی کلیه تو ادرار

خداروشکر مامانم این علائمونداره

ورم پا چی مچ