2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد مهموناشو بیاره خونه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 27 پست

به شوهرت بگو جواب منفی بده. چقد بده انقد بی ملاحضه. مهمون خودشه باید خودش جمعش کنه به بقیه چه

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادر شوهرم عین مال توعه که میگم ،حتی میگف جارنداریم رختخواب نداریم کمه که من بگم بیان اونجا 

حتی گفت رختخواب بیایم بیاریم منم با اکراه گفتم باشه بیاین ببرین 

خودش دیگه نیوند 

چون دختره خودش مهمناش میان کلا میگهذنیستم مسافرتم حالا من مهموناش نگهدارم؟؟ 

ببین هر کاری کنی میان پس فرار کن که غذا درست کردن و پذیرایی هم گردنت نیفته 

یا برو خونه مادرت بگو مهمونا راحت باشن یا برو خونه مادر شوهرت وگرنه حداقلش صبونه رو خودت باید جلوشان بزاری 

تمییز کاری هم کاری نداره فوقش یکی بیاد کمکت 

خب عزیزم پاشو خونتون تمیز کن بالاخره باید تمیز کنی که ،چه اشکالی داره حالا چند روزه دیگه اونم فقط برا خواب میان

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

به مادر شوهرت بگو خودتون بیاد اون شب خونه من مهمونتون خونه خودتون باشه آخه من با بچه کوچیک یکسره باید تمییز کاری کنم کمر دردم نمیتونم باز بیان اینجا ببینن خونم کثیفه برای خودتون بده باز میشینن هی پشت سر عروستون حرف میزنن