جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم تپل بودم نزدیک ۹۰ کیلو ۸۵ که هیچی همش اذیت بودم الان لاغر کردم باشگاه رفتم ۳۰ کیلو کم کردم خیلی ...
من خودم ۷۰کیلو هستم سوتین ۸۵میبندم وقتی که دوره ماهیانم بخواد شروع بشه سایز سینم بزرگ تر میشه ۹۰میبندم ..
حالم بهم میخوره ازشون
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
از من بزرگه ولی هیچکدوم از این معایب و ندارم.فقط یکم تو چشه ک اونم با شال انداختن روش حله
پس چرا برا من اینجور نیس ..من از بزرگیشون افسردگی گرفتم 😅
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
اره واقعا خیلی بزگ هم قشنگ نیست فقط ایرانیا هستن در این حد بزرگ دوست دارن 😐😐
دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍀🫂 پشت لبخند ادمای مهربون میشه خدا را دید 🫀🤍 انقدر ما احساساتیا را اذیت نکنید ماها اگر از 🧠 استفاده می کردیم دیگه انقدر عاشقتون نبودیم ❤️🩹 من به چیدمان خدا ایمان دارم 💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱