2777
2789
عنوان

وقت پر شوهر

131 بازدید | 10 پست

شوهر من ۱۰ تا بچه ان.۳ تا خواهر داره و ۶ تا برادر.شوهر من بچه اخریه. ماشینشم وانته .بقیه خدارو شکر ماشین هاشون سواری و بهتره

اما نمی‌دونم چرا همه کارهای پدر و مادرشوهرم گردن شوهر بیچاره منه.

از دکتر و دوا تا هرچی بگید

اینم بگم برای کارهای مشورتی نه.مثلا پدرشوهرم میخواد مغازه شونو اجاره بده اون برادر شوهرم رئیس هست که به کی بده چقدر بده بره قرارداد امضا کنه. اما خرکارهای هاشون باشوهر کنه.عصبی میشم 

چرا اینجوریه بنظرتون؟

خب از اول همسرت پذیرفته و اونا عادت کردن

نمیتونی تغییرش بدی چون در نهایت خودت میشی ادم بده

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم اونجوریه پدرشوهرم هرکاری داشته باشه به این میگه  یه هفتس دارم میگم بریم خرید گفت جمعه بیکارم میرم دیشب پدرشوهرم زنگ زد بریم باغ کار دارم رفت اونجا منم هرچقدر گفتم اصلا تو خونه هیچی نداریم عین خیالش نیست ولی دروغ نگم پولای پدرشوهرمم دسته همسرمه

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
بچه اخری ها همینن. جمعیتشونم کم نیست. میلیونی هستن😏😁

همسر من وسطیه اینجوریه

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

بردارشوعر بزرگم زنشو وطلاق داده دوتا بچه داره اینا نگه میدارن خودشم مفت میخوره میخابه  صبح ساعت 5پدرشوهرم زنگ میزنه به همسرم که بیا ببر باغ 😏😒

چه جالب🤭

بزرگه زنش طلاق گرفته افسردس الکی😏😒 بچه هاشم مادرشوهرم نگه میداره اونجا مفت میخوره میخابن کارش با همسرمه کوچیکم سربازه