2777
2789
عنوان

یه تیکه دندونم جا مونده😂

563 بازدید | 12 پست

سلام من سه شنبه رفتم دندونپزشکی دو تا دندون سمت بالا که فقط ریشه مونده بود بکشم و گفت احتمالا یکی جراحی بشه خلاصه بی حس زد و شروع کرد و بدون بخیه دندونام کشید و من رفتم خونه روز اول که اصلا میترسیدم زبون بزنم اون سمت ولی روز دوم که مسواک زدم و تو آینه نگاه کردم یه تیکه دندونم مونده و زبون میزنم تیزیش معلومه حالا چکار کنم بزارم جاش خوب شه یا شنبه برم پیشش بکشه🥲

نگذار زندگی از مقابل چشمانت بگذرد وتو فقط نظاره گر باشی،"زندگی" رو زندگی کن... 

شایدم لثه باشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه بودم یه بار خودم دندون شیرمو کشیدم یه تیکه کوچولوش جا مونده بود😂😐

😅

یعنی لثه انقد سفته بعدم رنگش سفیده

آره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
بابا لثته بعدش خودش میفته منم همینطور بودم این فکر میکردم ولی لثه ست ب وقتش میفته

نمیدونم یعنی استخون لثه اومده بالا آخه لبش تیزه سفته مثل دندون نشون بدم بهتر نیست

من مطمئنم نترس

مرسی عزیزم خداکنه آخه میترسم تیکه دندونم باشه عفونت کنه