2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین🥲

66 بازدید | 12 پست

سلام 

دخترم

چند روز پیش با یه پسری اشنا شدم (خودش ادمد بهم شماره داد) از همه نظر اوکی بودو منم ازش خوشم اومد دوروز باهم تلفنی حرف زدیمو اینا بعد خبری ازش نشد اول زنگ زدم خاموش بود ولی بعدش که دیروز زنگ زدم روشن بود گوشیش واتساپم انلاین میشه .

هیچ بحثی پیش نیومد و فک نمیکنم منصرفم شده باشه 

راهکار بدین چیکار کنم ازش خوشم میاد:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب همین یعنی داری التماسش میکنی خیلی ببخشید اونم فک میکنه خر بلندیه نکن خواهر من باید بزاری اون پیگ ...

اخه خاموش بود اونموقع منم اینو گفتم قبلشم گفته بود برام یه مشکلی پیش اومده دادگاه میرم 

خوب همین یعنی داری التماسش میکنی خیلی ببخشید اونم فک میکنه خر بلندیه نکن خواهر من باید بزاری اون پیگ ...

منم دیدم گوشیش روشنه واتساپ بلاکش کردم البتع دیشب ولی ذهنم هنوز درگیرشه🥲

اخه خاموش بود اونموقع منم اینو گفتم قبلشم گفته بود برام یه مشکلی پیش اومده دادگاه میرم 

تو هم میتونستی بگی انشالله مشکلت حل بشه به منم خبر بده دیگه چیزی نمیگفتی فقط اینو میتونم هیچی مهم تر از خودت نیست خودت کوچیک نکن

خو دیگه باریکلا دیگه هم به پسر جماعت رو نده مگه اینکه جدی باشه بیاد خاستگاری از رو تجربه میگم

اره راس میگی دیگ سعی میکنم بهش فک نکنم مرسی از راهنمایییت❤️