بچها چن وقت پیش سر یه موضوعی از خواهرشوهرم خیلی ناراحت شدم و اومدم به شوهرم گفتم تا ۲ ۳ روز توخودم بودمو ناراحت. بعد دیشب داشتم از خوبیاش میگفتم یهو شوهرم بحثو کشوند سمت اون موضوع گفت دیدی خواهرم اینهمه بهت محبت میکنه تو نمیبینی یکبار یه حرفی زده اونجور موضع گرفتی من میشناسمش اون منظوری نداشته ولی توروهم میشناسم ک دنبال بوجود اوردن تنشی. بخدا اون روز خواهرشوهرم حرف سنگینی رو زد بهم من حتی ب روی خودمم نیاوردم و جوابشم ندادم خیلی احترامشونو دارم فقط میام با شوهرم دردودل میکنم هرکی اذیتم میکنه . خلاصه بعد منم نشستم توضیح دادم آخه حرفش خیلی بد بودو من ناراحت شدم چنان دادو بیداد راه انداخت گریم گرفت گفتم چرا اینجوری میکنی اون خواهرته درست ولی منم زنتم اون ب من حرف زده بعد تو میبینی منم جوابشو ندادم باز سر من دادو بیداد میکنی من تو رو اندازه خواهرام دوست دارم بعد تو سر خواهرت بامن اینجوری میکنی گفت بخدا اینجور نیست تو اینهمه سال بااونا زندگی کردی ۱۰۰ درصد بیشتر از من دوسشون داری گفتم اینا یعنی تو خواهراتو و خونوادتو بیشتر از من دوست داری و... خیلی حرفا بخوام بگم طولانی میشه
خلاصه از دیشب خیلی ناراحتم اخه من خیلی دختر آرومو بی زبونو بی آزاری هستم فقط هرچی میشه میام ب شوهرم میگم . خیلی رو خونوادش حساسه فک میکنه اونا فرشته هستن ولی من ذاتم بده و دنبال حاشیه م . درصورتیکه هیچچچوقت هرچی ازشون شنیدم جواب ندادم و همیشه احترامشونو دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر قشنگم خب این از بی سیاستی ته... فقط خودتو خراب کردی ... من بعد اگه کسی بهت حرفی زد درجا جوابشو بده جواب هم ندادی نیا پیش شوهرت گله کن .کلا هیچ وقت شوهرتون بین خودتو و خانواده اش نذار که اونی که میبازه تویی
عزیزم مسلما بیشتر دوست داره همسر منم همین مدلیه من از دندون درد دارم میمیرم رفته واسه خواهرش گوشی گرون با طلا خریده بعد به من گفت پول ندارم واسه دندونت...خواهرش شاغله و وضعش از ما خیلی بهتره ...چی بگم والا
اشتباه میکنی که اصلاجواب نمیدی،،جایی ک لازمه خیلی محترمانه جواب بده ب شوهرتم هیچی نگو...راست میگه دیگه آدم خانواده اشو مخصوصااوایل بیشتردوست داره برامنم مثلابرادرم اولویته
زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
خواهر قشنگم خب این از بی سیاستی ته... فقط خودتو خراب کردی ... من بعد اگه کسی بهت حرفی زد درجا جوابشو ...
دقیقا
نباید از خواهرش حرف میزدم. خودمو تو چشمش خراب کردم در صورتیکه اینجور نیست من هر موردی پیش میاد باهاش دردو دل میکنم حالم خوب شه اینم میخواستم باهاش دردودل کنم نکه بخوام خواهرشو جلوش خراب کنم ولی از اینهمه یه طرفه ب قاضس رفتنش خیلی ناراحتم از اینکه تماما پشت خواهرش بود و یک درصد هم حقو ب من نداد
من یه چیزی از زندگی یاد گرفتم اونم اینه ک حقمو خودم بگیرم اگه بهت تیکه انداخت توام مودبانه جوری ک شخصیت خودت پایین نیاد همونجا جوابشو بده و نذار چیزی رو دلت بمونه مردا از زنای ضعیف و وابسته خوششون نمیاد جوری زندگی کن ک خودت دوست داری ب مرور زمان میبینی شوهرت چجوری حامیت میشه