2777
2789
عنوان

سیسمونی بچم رو نابود می کنن

262 بازدید | 8 پست

چندتا از فامیلای همسرم امروز میخوان بیان بهم سر بزنن که چندتا بچه ی شیطون دارن که سیسمونی بچه رو ممکنه به فنا بدن مادراشونم از اون ریلکسان  بعد اتاق بچه هم درش خرابه قفل نمیشه جدا از اونم وقتی بگن سیسمونی رو ببینیم نمی تونم بگم نمیشه و نمیزارم. بخوام  یه سری وسیله هارو جمع کنم و قایم کنم میرن پشت سرم میگن فلان چیز رو نداشت (خیلی اهل چشم و هم چشمی هستن و خب متاسفانه با اینکه قبل از ازدواجم اهل این چیزا نبودم بعد ازدواجم و ورود به فامیل همسرم منم درگیر شدم تا حدودی ) بخوام بزارم بچه هاشون ممکنه داغونشون کنن موندم این وسط که چیکار کنم ؟😖🥺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مادرای اونا ریلکسن تو چرا استرس داری تو هم ریلکس باش و قاطع تذکر بده هم به بچه ها هم به مادراشون. کار بدی که نمیخوای بکنی کلی هزینه کردی تو این گرونی

باشد که غم خجل شود از صبر ما

من هم وضع شمارو داشتم اسی

بچم دوماهس

ولی خداروشکر رسم سیسمونی. بینون نداریم

ولیمه داریم

طبقه. یخودمو گفتم مردونه باشه ک بچه ای نبود😂

طبقه وسط ک مادرشوهرم ایناس رو گفتم زنونه

و مراسم به خوبی و خوشی تموم شد

ولی قبل زایمانم که اومدن سر بزنن سیسمونیو چیده بودم دیگ

بچه ابجیم مثل دیوونه ها همه چیو تکون میداد و برمیداشت

من هی به شوخی میگفتم بیا اینور یچه فضول، اینا مال نی نی خودمه به کسی نمیدم، بیاد ببینه برش داشتی عصبانی میشه ها

سریع از دستش میگرفتم

ابجیمم ک دید سریع بچشو جمع و جور کرد

بچه فامیل شوهرمم همینجور، شوخی شوخی به خود بچهه تذکر میدادم یه جور ک انگار صاحب داره اسباب بازیا، میگفتم نی نی خودش بیاد اجازه بدده، الان نیس و اجازه نمیده، ناراحد میشه میاد اسباب بازیای خودتو خراب میکنه ها😅😂😂

اخرشم بهشون دوسه تا تزیینی و اسباب بازی کهنه ک از قبلترها داشتمو میدادم تا سرگرم بشن با خوراکی و فیلم کودک که هواسشون پرت شه

خلاصه دنبال بچه ها برو نزار تنها تو اتاق بچت باشن 

نهایتش. به مادراشونم بگو: ، چیدمانش سخته، چیزی میشکنه خدانکرده اگ میشه بگید بیان بیرون بازی کنن