2777
2789
عنوان

نصف شبی بیایید کمک نصیحتم کنید

255 بازدید | 20 پست

من ۲۷ سالمه و دوتا بچه دارم 

لیسانس هستم و خانه دار و شوهرم هم کارمند معدن هس 

خودم خیلی دوست داشتم شاغل بشم ولی نشد 

رشتم حقوق هست ولی وکالت دوست ندارم 

از روی اجبار خوندم 

حالا مسأله اینه که من تو اینیستا از این ویدیو ها دیدم که طرف دکتره یا پرستاره و مهاجرت کرده آمریکا و کانادا و انگلیس

یعنی یجوری شدم حس پوچ بودن دارم 

نمی‌دونم میتونید درک کنید یا نه 

حس حسودی ندارم ها 

میگم چرا من یکاره نشدم،چرا عاقل نبودم حالا مهاجرت رو نمی‌گم ولی تو کشور خودم شاغل نیستم و نمیتونم فرد موفقی بشم درآمد ندارم 

😢

با اجازه  اسی حیوون خونگی دارا تاپیک اخرم میانگ

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼
با اجازه  اسی حیوون خونگی دارا تاپیک اخرم میانگ

ن؟*

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خونمون هم روستاس

این فیلم هارو میبینم میگم زندگی من کجا اینا کجا 

خیلی دوست داشتم شاغل باشم به پدرمادرم و فامیلام کمک کنم ولی نشد 

شوهرم هم آنچنان پولدار نیست که به منم بده

منم مثل توم انقد حس پوچی دارم که نگو کاش برگردم عقب درست کنکور میدادم تا الان برا خودم کسی بودم نه که بشم ی  آدمی که از ترس خواهر شوهرش نتونه جایی بره اووف

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
خانواده شوهر هم از یه طرف 🙅🧘

اره بخدا هرجا برم این مجرده باید بیاد هر تفریحی برم حتی با خانواده خودم هر کسی بیاد خونمون باید باشه ذله شدم دیگه

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
ما خونمون هم روستاس این فیلم هارو میبینم میگم زندگی من کجا اینا کجا  خیلی دوست داشتم شاغل باش ...

تا زمانی که خودت رو از دیگران عقبتر ببینی هیچ وقت به آرامش نمیرسی حتی اگه شاغل هم میبودی حس نارضایتی داشتی