من قصد بی احترامی به هیچ قوم یا ملیتی ندارم دوستان جبهه نگیرید و فقط اومدم بگم شب تنها بیرون نرید!
خانما خدا براتون نخواد ما تو ماشین نشسته بودیم با شوهرم یعنی پارک کرده بود جای خلوت که بریم وسیله بخریم قشنگ سه چهار تا افغانی دور یه دختر و پر کرده بودند و اذیتش میکردن پیاده که شدیم من دیدم شوهرم داشت عربده میکشید و میدوید سمت اینا خیلی ترسیده بودم درگیر شده بودن دوتاشون که همون اول فرار کردن وای نمیدونید چطوری اینارو میزد و خودش هم از بینی ش خون میومد اصلا یه وضعی😔
یکیشون فوش ناموسی داد گرفته بود پوست صورت طرف رو خاکا میسابید میگفت اخه خودتون ناموس ندارید دنبال ی دختر را میفتید و کلی فحش که نگم بهتره
انقدر زدشون آخر دوتا آقا اومد از زیر این در اوردن دختره بنده خدا انقدر ترسیده بود میلرزید انقدر تشکر کرد
بعد که ما رفتیم خونشون داداش بزگش میگفت کجاااان هنوز اونجان شوهرمم با افتخار میگفت یه جوری زدمشون که به صبح نرسن اونکی هم میگفت احسنت
منو شوهرم تازه عروسی کردیم قبل عقد و این داستانا با هم بودیمخیلی اذیتم میکرد و توی خونه خیلی سرده یه حرفم نمیزنه ولی الان که این رفتار شو دیدم فهمیدم که خیلی مرده......
همه اینارو اومدم اینجا بگم که دیر وقت لطفااااا تنهایی از خونه بیرون نیاید مخصوصا دخترا اخه خیلی نا امنی هست....💔🌻💚