سلام ببخشید اما من یک ساله بعد از زایمانم یبوست شدید میگرفتم کم کم از داخل مقعدم احساس کردم یه گوشت اضافه بوجود اومده الانم بیرون مقعدم اینطوری شده هرموقع یبوست میشم همراه با خونریزیه ودرد وسوزش ! الان بواسیر گرفتم ایا !؟
بله بواسیره . شما غذاهای روان بیشتر مصرف کن و حداقل روز ۵ تا ۶ لیوان آب بخور . از داروخانه هم پماد مخصوص این بیماری رو بگیر و بعد از هم بار دستشویی رفتن از اون پماد بمال و آهسته اون قسمت رو به طرف تو هدایت کن . اما بهتره که اول با یک دکتر مشورت کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله دارید دچار بواسیر میشوید. حتما رژیم غذایی پر فیبر و مایعات فراوان وپر هیز از برنج و تخم مرغ ابپز وسیب زمینی ابپز داشته باشید.میوه جات 5 عدد در روز و سه وعده سبزیجات ، انجیر، الو و لواشک و دو لیتر اب مصرف کنید.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)