بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۹سال دوتا بچه همدارما اما مبگم اک میخاد سر و گوشش بجنبه بجنبه من کم براش نذاشتم
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
منم بچه دارم ولی خوب میرم دنبال زندگیم چون حالمون با هم خوب نیس من که حالم باهاش خوب نیس
منم حالم اصلا باهاش خوب نیس خسته شدم از بس باهاش حرف زدم جنگیدم
مایکماه ویش با خانوادش مسافرت بودیم بعد توماشین انقد زد توی سرم ک تا دوهفته درد میکرد سرم
سر یه بحث بیخود
از اونروز همه چیز ریخته بهم ا