2777
2789
عنوان

شوهرم ده روزه زنگ نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 44 پست
منم دقیقا همین قدر بیخیال بودم ومیگفتم کسی به این نگاه نمیکنه ۲۰روزه فهمیدم با یه زن متاهل چت میکرده ...

من واقعا مهم نیس برام یه دلیل محکم میشه بتونم طلاق بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساله ازدواج کردی

۹سال دوتا بچه هم‌دارما اما مبگم اک میخاد سر و گوشش بجنبه بجنبه من کم براش نذاشتم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
چند ساله ازدواج کردی

شما چن ساله؟بچه؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
۹سال دوتا بچه هم‌دارما اما مبگم اک میخاد سر و گوشش بجنبه بجنبه من کم براش نذاشتم

منم بچه دارم ولی خوب میرم دنبال زندگیم چون حالمون با هم خوب نیس من که حالم باهاش خوب نیس 

منم بچه دارم ولی خوب میرم دنبال زندگیم چون حالمون با هم خوب نیس من که حالم باهاش خوب نیس 

منم حالم اصلا باهاش خوب نیس خسته شدم از بس باهاش حرف زدم جنگیدم 

۱۵ سال یه بچه

مایکماه ویش با خانوادش مسافرت بودیم بعد توماشین انقد زد توی سرم ک تا دوهفته درد میکرد سرم 

سر یه بحث بیخود 

از اونروز همه چیز ریخته بهم ا