2777
2789
عنوان

دوبینی چشم

504 بازدید | 17 پست

سلام بچها من اینجوری نیستم که به صورت مستقیم همچیو دوتا ببینم ولی خب مثلا وقتی یچی جلوم باشه ب اونطرف نگا کنم اون چیزی که جلومه دوتا میشه یعنی مثلا دستمو میارم جلوم ب تلوزیون نگا میکنم دستم دوتا میشه  چندساله اینجوریم ولی الان بدتر تو چشه بنظرتون طبیعیه؟ یا من حساس شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دورم اینجوریم شاید من خیلی حساس شدم قبلانم اینجوری بودم

مثلا الان از پذیرایی بخوای یخچال اشپزخونه رو ببینی دوتا میبینی؟ یا آدم یا هرچی مخصوصا وقتی با یکی چشم تو چشم بشی

این نیز بگذرد .....
مثلا الان از پذیرایی بخوای یخچال اشپزخونه رو ببینی دوتا میبینی؟ یا آدم یا هرچی مخصوصا وقتی با یکی چش ...

نهه اینجوری نیستم مستقیم دوتا نمیبینم  مثلا الان پام جلومه ب مامانم نگاه میکنم پام دوتا میشه ولی خب اونجوری نیستم از مستقیم دوتا ببینم

نهه اینجوری نیستم مستقیم دوتا نمیبینم  مثلا الان پام جلومه ب مامانم نگاه میکنم پام دوتا میشه ول ...

امتحان کردم حالتتو نباید اینطوری بشه 

بنظرم دستتو بذار رو  یک چشمت دوربینو روشن کن فیلم بگیر بیست ثانیه بعد دستتو بردار  ببین  چشمی ک باز بود  سیاهی چشمت حرکت میکنه یا ثابته با دوتاش امتحان کن 

این نیز بگذرد .....
امتحان کردم حالتتو نباید اینطوری بشه  بنظرم دستتو بذار رو  یک چشمت دوربینو روشن کن فیلم ب ...

ای وای ایشالا که هیچی نباشه من اینقد بدبختی دارم به مریضی برسه شبه

امتحان کردم حالتتو نباید اینطوری بشه  بنظرم دستتو بذار رو  یک چشمت دوربینو روشن کن فیلم ب ...

ببین دوتا چشممو با دست گرفتم وقتی با ی چشم نگا میکنم اصلا اونجوری نیس اون یکی چشمم همونجوریه وقتی با دوتا چشمم نگا میکنم اینطوری میشه