2777
2789
عنوان

نزاشت شب پیش دوستم بمونم:(

794 بازدید | 46 پست

دیروز  رفتم یه سر خونه ی یکی از دوستام بعد قرار شد چون دیگه  چندروز مونده به عروسیم و وقتی برم خونه خودم دور میشم کلا میرم یه شهر‌دیگه  شب خونه دوستم بمونم

شوهرم با اینکه خودش نبود پیشم هزارجور  بهونه اورد و تهشم نزاشت بمونم

این از دیشب داره دیوونم میکنه انگار دلم میخواد بهش یه چیزی بگم ولی نمیتونم ...

اول بهونه اورد که نه اونکه مجرده فرق داره زندگیش باتو

بعد گفت داداش داره:/

بعد گقت من نیستم الان 

بعد گقت دیروقته حالا ساعت ۸ بودا

صدتا گیر داد اخرشم به زور حرف خودشو تحمیل کرد🤦🏻‍♀️اصلااا هیچوقت اینجوری نمیکرد حتی خونه همین دوستمم رقته بودم واقعا عجیب بود حرکتش:/

دیشب واقعا ناراحت شدم دلم میخواست بدونم حق باکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان غلامای حقله ب گوش مردا میان میگن حق با شوهرتههههههه وایییی چ معنی میده زن اینکار کنهههه🗿💔

الان میگن چه معنی داره  دختر خونه دوستش بمونه اصلا چه  شوهرت بگه چه شوهرت نگه😐😑💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
الان غلامای حقله ب گوش مردا میان میگن حق با شوهرتههههههه وایییی چ معنی میده زن اینکار کنهههه🗿💔

شما متاهل هستین؟

طرز بیان شما درست نیست 

اگر زندگی با تعهد داشته باشید متوجه میشین که این ماجرا ربطی به مطیع بودن برای مرد رو نداره درواقع زندگی مشترک اسمش روشه و باید پنجاه پنجاه باشه 

عزیزم قاعدتا باید راجع به این مسایل روز خاستگاری حرف میزدید نه دو روز مونده به عروسی.

مثلا من و همسرم اصلا از دوست و رفیق خوشمون نمیاد و نداریم.ولی بعضیا عاشق دوست و رفیق هستند و با این روابط مشکلی ندارن.

عزیزم ببین مرد ها وقتی اصرار میکنند که فلان جا نباید بری 

اصلا نباید ناراحت بشی 

چون متاسفانه یا خوشبختانه مرد ها خطر و زودتر احساس میکنند 

من مثلا شوهر خالم آدم خوبیه همه سرش قسم میخورند 

من برای اینکه دانشگاهم دور بود با مادرم به پدرم اصرار کردیم که خونه اونا بمونم 

ولی بابام راضی نبود 

رفتم و ممکن بود یک بلایی سرم بیاد که خوشبختانه نیومد و خط و رفع کردم 

تو میگی همیشه میذاشت بری پیش دوستت و الان مخالفت کرده پس حتما اونجا خطری تهدبدت میکرده و شوهرت احساس کرده 

پس هیچوقت ناراحت نشو

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

سلام درست نیست شب خونه ی دوستتون بمونید چه مجرد چه متاهل باشید

من اصلا شب نمیموندم جایی هرجا بودمشب برمیگشتم تو رختخوابم

الانم تک فرزند پسرمو نمیذارم جایی بمونه مگر شب خودم خونه ی پدرم یا پدرشوهرم بخوابم که اونم پیشم باشه که اونم خیلی کم پیش میاد مگر همسرم مسافرت چند روزه باشه

پسرم فقط دوبار بار منزل پدرشوهرم خوابید ا‌ونم بااصرار چون میخواست باپسر عموهاش فیلم ببینه و بازی کنند 

شما متاهل هستین؟ طرز بیان شما درست نیست  اگر زندگی با تعهد داشته باشید متوجه میشین که این ماج ...

متاهل!!اینا همشون بچه مچه هستن نمیدونم خودشون عقل کل میدونن میان به زنوشوهرا درس زندگی بدن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
چه حرف زشتی.بچه جون تو تاپیکا زناشویی لطفا راهنمایی نده

خوبه خودت زدی ۲ سال😂🤌

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌