2777
2789

الان صاف صاف نشسته بودم 

یهو دیدم قلبم خیلی تند میزنه 

خیلی ترسناک بود 

بعد همش کلافه ام

بنظرتون چرااا

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن پنیک از استرسه اگر مشکل پزشکی نداری 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  
استرس پنهان کم‌خونی همین شرایطو خودم داشتم

وای 

ینی از اونه 

الان درمان کردید؟

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
استرس داشتی این چند وقته؟؟؟

آره 

ولی فکر میکردم گذر کردم واسه چند روز پیشه 

بهش میگن پنیک از استرسه اگر مشکل پزشکی نداری 

این دو سه روزه خیلی آروم بودم 

این دو سه روزه خیلی آروم بودم 

ربطی نداره به این چندروز توی ناخوداگاهته

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  
چقدر نظراتت شبیهه منه😄

فک کنم شماهم تجربه کردی؟

اوووف چجورم

منم😢

منم😢

حس بدیه

مال من از کم خ‌ونیم شروع شد

استریهای خفگی و تپش قلب و اینا شد واسم پنیک

رفتم دکتر قلب ۲ ماه پیش باوجودیکه کم‌خونیم درمان شده شبا میپریدم

پوکساید ۵ و ایندرال ۱۰ داد گفت ۳ ماه بخور قلبت سالمه اعصابته