2777
2789
عنوان

بایدهاونبایدهای قبل ازانتقال جنین

18864 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها امیدوارم خوب باشید,من شنبه انتقال جنین دارم بالاخره بعدازکلی دکترو دارو روز سرنوشت سازم رسید,دکترم گفت رحمت خیلی خوبه و 9 تا جنین فریز شده دارم,که قراره بلاست انجام بشه برام.طبق تجربه دوستان امشب کله پاچه خوردم,گفتن رحم رو گرم نگه میداره,دیگه بایدچیکارکنم؟هرچیزی میدونیدممنون میشم بهم بگید,بعدش چیکارکنم؟خییییلی خستم واصلا توان دوباره رفتن این مسیرو ندارم,توروخدااگه چیزی میدونیدکمکم کنید,دعاتون میکنم.

من چند روز قبل از انتقال آمپول ویتامین دی زدم قرص ویتامین ای خوردم.از بعداز تخمک کشی گرمیجات خوردم .دو روز قبل از انتقال خنکی خوردم.نشاسته رو آب سرد خوردم و همراه خودمم بردم وبعد از انتقال خوردم.تحرک داشتم و استراحت مطلق نبودم.بعد از انتقال گرمیجات نخور‌.غذاهای نفاخ وشب مونده نخور.گوجه وهویج‌ وجگر.وداروهای عطاری و ادویه جات نخور.الان چیزی یادم نمیاد یادم آمد برات مینویسم عزیزم

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

کارهای سخت انجام نده خم و راست نشو برا خم شدن از زانوهات کمک بگیر کمرتو خم نکن جاروبرقی نکش سنگینی بلند نکن

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند روز قبل از انتقال آمپول ویتامین دی زدم قرص ویتامین ای خوردم.از بعداز تخمک کشی گرمیجات خوردم . ...

آمپولو قرصو دکتربهتون داد؟به من اینارو نداد فقط قرص استرادیول داد,روزی سه تا,متفورمین,فولیک اسید,آ اس آ,باامپول روزی دوتا پروژسترون و شیاف واژینال,ممنون که جواب دادی عزیزم

کارهای سخت انجام نده خم و راست نشو برا خم شدن از زانوهات کمک بگیر کمرتو خم نکن جاروبرقی نکش سنگینی ب ...

باشه عزیزم حواسم به اینا هستش,انتقال درد داره؟خیلی استرس دارم😭😭😭شما هم بلاست بود جنینا؟چنتا میزارن/

آمپولو قرصو دکتربهتون داد؟به من اینارو نداد فقط قرص استرادیول داد,روزی سه تا,متفورمین,فولیک اسید,آ ا ...

نه عزیزم ویتامین ای و دی رو طبق نظر یکی از دوستان استفاده کردم

تو انتقال جوراب بپوش روز اول انتقال آناناس بگیر ۵ قسمت کن روزی ۱ قسمت بخور.ای کاش قبل انتقالت بادکش رحم انجام میدادی بعد از انتقال میگن به خوبه تو غذاهات حتی زردچوبه نریز.بعد انتقال نشاسته تو آب حل کن بخور شیرسویا خوبه مغزیحات حتما بخور

باشه عزیزم حواسم به اینا هستش,انتقال درد داره؟خیلی استرس دارم😭😭😭شما هم بلاست بود جنینا؟چنتا میزار ...

اصلا درد نداره استرس رو از خودت دور کن برا ای وی اف استرس سم هست.بله عزیزم سه تا جنین گذاشتن یکیش قلبش تشکیل شد والان دخترم چهار ماهشه

باشه عزیزم حواسم به اینا هستش,انتقال درد داره؟خیلی استرس دارم😭😭😭شما هم بلاست بود جنینا؟چنتا میزار ...

من بار اول انتقال میخواستم بدم دردم شدید بود چون دهانه واژن تنگ بود هفته بعدی عمل دارم دهانه واژن رو باز کنن واسم خراش اندومتر هم بدن

تو انتقال جوراب بپوش روز اول انتقال آناناس بگیر ۵ قسمت کن روزی ۱ قسمت بخور.ای کاش قبل انتقالت بادکش ...

ممنونم عزیزم همه روگفتی رعایت میکنم ولی بادکش رو فک نکنم بشه چون فردا جمعس,کاش زودترمیدونستم میکردم اینکارو,راه دیگه نداره جز این؟؟

یعنی منم بزنم؟؟خوبه

من که انجام دادم دیگه بستگی به خودت داره عزیزم.

یکی از دوستان نی نی سایتی گفت دوازده سال ای وی اف می‌کرده جواب نمی‌داده تا اینکه این دوتا ویتامین رو استفاده کرده درست یا غلطش رو نمی‌دونم منم خودم انجام دادم

ممنونم عزیزم همه روگفتی رعایت میکنم ولی بادکش رو فک نکنم بشه چون فردا جمعس,کاش زودترمیدونستم میکردم ...

یه هفته زودتر باید انجام میدادی اشکال نداره اینارورعایت کن توالت فرنگی استفاده کن حمام هفته اول نرو اسم خدا رو بیار و به امید خدا برو واسه انتقال 

ببخشید آی وی اف کردید ؟

ببخشید میپرسم 

خودتون خواستید برای تعیین جنسیت ؟یا به علت عدم بارداری طبیعی ؟

میشه افرادی که مشکل ناباروری ندارن هم اینکارو بکنن ؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا درد نداره استرس رو از خودت دور کن برا ای وی اف استرس سم هست.بله عزیزم سه تا جنین گذاشتن یکیش قل ...

ای جاااااانم عزیزدلم,خدابرات حفظش کنه ایشالا😘😘🙏🙏🙏