2777
2789
عنوان

خانما‌معذرت میخام کسی بوده فوبیادکترزنان داشته باشه ورفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 42 پست

منم مثل شما بودم .ینی چند روز پیش رفتم معاینه کرد عفونت داشتم مجبوری رفتم .بعد نمیتونستم برم رو صتدلی معاینه .هر کار میکردم نمیشد .فک کن قشنگ یه دیقه وایساده بود تا من برم بالا...بعدشم خودمو سفت گرفته بودم .ولی خیلی زود تموم شد .الان بخوام برم خیلی راحت ترم.ینی اون بنده خدا ی حوری رفتار کرد انگار ته حلقمو داره نیگا میکنه انقد عادیه .ی قرص تپش قلبی بخور برو .نمیشه ک اصلا نریم بعد ازدواج ناچارا گدارمون زیاد میفته.من بعد ۵ سال رفتم ...دقیقا عین خودت بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر خجالت میکشم تا ترس

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم مثل شما بودم .ینی چند روز پیش رفتم معاینه کرد عفونت داشتم مجبوری رفتم .بعد نمیتونستم برم رو صتدل ...

عفونت چی داشتی؟ من خارش واژن دارم. معاینه میخواد؟ چجوریه معاینه. منم سختمه 😵‍💫

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

منم قصد بارداری دارم رفتم ازمایش بنویسه گفت بزار معاینه هم بکنم درحالی که هیچچچ علایم عفونت نداشتم گفتم شدیدا التهاب و زخم دهانه رحم داری و امپولو قرص نوشت پس حتما شماهم برو هیچ دردم نداره

شکرت خدا❤
عفونت چی داشتی؟ من خارش واژن دارم. معاینه میخواد؟ چجوریه معاینه. منم سختمه 😵‍💫

منونه خارش داشتم نه بوی بد.ولی موقع خروج ترشحات یه مقدار سوز و خارش داشتم باید حتما میرفتم خودم بشورم .یه دورم با سرکه و جوش شیرین و اینا خودم شستم فرقی نکرد دیگ رفتم معاینه .گفت قارچه

با ی چیز پلاستیکی اسپکولوم یه همچین چیزیه فک کنم واژن رو یکم بازمیکنه که ببینه چه خبره اون داخل.