2777
2789
عنوان

ادامه زندگی در شمال

334 بازدید | 32 پست

شوهرم ازم خواسته بریم شمال برا زندگی‌ موقعیت شغلیش هم میتونه شمال ادامه بده در واقع 

خودم گاهی فکر میکنم خوبه گاهی میترسم پشیمون بشیم . بریم شمال من شغلمو از دست میدم  ولی خب شوهرم تصورات رویایی داره و خیلی اصرار داره بریم  و اینکه من کلا تصمیم دارم چند سال کار نکنم  ولی خب میخاستم مرخصی بگیرم نه اینکه از دست بدم   و مورد دیگه اینکه تغییر محیط زندگی‌  نیازمه واقعاا به خانوادع خودمم وابسته نیستم ولیی شمالو دوست دارم ولی حس میکنم برا زندگی‌دلم بگیرهه.

چی بگم ؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای شمال؟

برای چه شغلی برنامه دارین تو شمال؟

شمال جای قشنگ و خوش آب و هواییه و مردم با فرهنگی داره

ولی از نظر کار پیدا کردن جایچندان مناسبی نیست. نرخ بیکاری استان ها رو نگاه کنین.

برای کار تهران بهتره

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

چرا همه عاشق شمالن 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸