2777
2789
عنوان

صاحب خونه میخواد وسایلمو بریزه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 111 پست

عزیزم خانم فاطمه زهراخیلی زودجواب میدن من بعدعمری فنادادن فهمیدم ک خانم مستجاب الدعوه هستن ان شالله دلتوشادکنه ومعجزه وارمشکلت حل بشه!تازگیاخیلی حجتهای بنده رومیدن

خدایا!من یاغی نیستم✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خانم فاطمه زهراخیلی زودجواب میدن من بعدعمری فنادادن فهمیدم ک خانم مستجاب الدعوه هستن ان شالله ...

چه جوری بهشون متوسل بشم

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

عزیزم خانم فاطمه زهراخیلی زودجواب میدن من بعدعمری فنادادن فهمیدم ک خانم مستجاب الدعوه هستن ان شالله ...

من همسرم بیمار امشب بعد پنج روز بی اشتهایی غذانخوردن گفت دلم کباب گوشت قرمز میخواد به زور زحمت و تنها دار ندار130تومن داشت رفت یه مقداری بخره براش کباب کنم چقد هم خوشحال شدم ک میخوادغذابخوره😔 رفت به زور زحمت خرید سرموتور دست بجم بود معلوم نیست کجاپیششون افتاده اومدن خونه متوجه شده😔😔قلبم از جامیخادبکنه ازغصه

برای منم دعاکن فاطمه زهرا برام بخواد اعتقادات شمابیشتره توروخدا دعام کن خدا رزق بذاره زندگیم😭😭😭😭

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
واقعا به کجا میخوایم بریم غیر از این میزاریم ومیریم چقدر بی وجدان هست تو وجودش شیطان هست 

احساس میکنم قلبش از سنگه

من همسرم بیمار امشب بعد پنج روز بی اشتهایی غذانخوردن گفت دلم کباب گوشت قرمز میخواد به زور زحمت و تنه ...

الهی خدا رزق و برکت بده به زندگیت

چوب این کارش میخوره درسته حقش هست خونه اش هست ولی این بی رحمی دیگه زیاد 

دعا کن آبروم جلو همسایه ها نره

انقد ک بیشعورن...صابخونه ما پارسال اومدیم ۱۵۰پیش ماهی ۱۵۰۰ پیشو نیاز داش،عوضی الان میگ ۵۰پیش برمیگر ...

اهل کجایین ؟؟

بلند نشینا .خونه پیدا نمیشه که گرونه .مگه خونه کمتر از ۴تومن هم هست؟

کمترینش همون ۴تومنه .

اونم فهمیده اجاره گرونه برا همین اینو گفته .بخوای بلند شین تو دردسر میفتین.

من تو یه شهرستان خیلی کوچیک تو استان آذربایجان شرقی هستم .صابخونمون اسفند ماه گفت تخلیه کنیم ۲/۵میدادیم 

از اسفند دنبال خونه بودیم .بخدا یه زباله دونی رو میگفتن ۴تومن .۵تومن .۶تومن حتی ۷تومن 

همش میگفتم کاش صابخونه بزاره ۵ تومن بدیم به خودش بمونیم .با اینکه خیلی زیاده این مبلغ برامون 

البته اونم تقصیری نداشت مشکل چاه فاضلاب پیدا کرده اینجا همسایه ازش شکایت کرده .

بلاخره دیروز تو مسکن مهر که جای پرتی هم هست یکی پیدا کردیم داریم جمع میکنیم بریم

من همسرم بیمار امشب بعد پنج روز بی اشتهایی غذانخوردن گفت دلم کباب گوشت قرمز میخواد به زور زحمت و تنه ...

عزیزم خییییلی ناراحت شدم خیلی دلم گرفت خدابزرگه شایدخداوندبیشترشوازجایی براتون میفرسته شایداون گوشت ضررمیکردب همسرتون توکل بخداخانم خودشون ی نگاه بهتون میندازه

خدایا!من یاغی نیستم✋