aaras مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 591 عنوان اولین پریود بعد سزارین خونریزی شدید طبیعیه؟ 249 بازدید | 4 پست سلام لطفا اگه تجربه دارید راهنماییم کنید. بعد سزارین خیلی خونریزی داشتم . تا چند روز پیش لکه بینی ادامه داشت . حدود ۶۰ روز الان بعد دو روز پاکی پریود شدم. خونریزیم خیلی زیاده.طبیعیه؟ 1402/04/01 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محبوب۲۲۲۶ عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 124 سلام عزیزم شما پریودتون درست شد؟منم همین مشکلو دارم الان هفتاد روزه زایمان کردم خونریزی پریودم زیاده 🥺 دختر اردیبهشتی 💚
aaras مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 591 سلام عزیزم شما پریودتون درست شد؟ منم همین مشکلو دارم الان هفتاد روزه زایمان کردم خونریزی پریودم زیا ... دکترم داروی انعقاد داد قطع شد
ترکیده_سابق عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 2229 سلام عزیزم شما پریودتون درست شد؟ منم همین مشکلو دارم الان هفتاد روزه زایمان کردم خونریزی پریودم زیا ... سلام عزیزم شما رفتین دکتر نتیجه چیشد ؟دوماه و نیمه سزارین شدم الان پریود شدم خونریزیم ب حدی شدیده که انکار دارم غش میکنم
محبوب۲۲۲۶ عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 124 سلام عزیزم شما رفتین دکتر نتیجه چیشد ؟دوماه و نیمه سزارین شدم الان پریود شدم خونریزیم ب حدی شدیده که ... من پولیپ اندومتر داشتم جراحی کردم دوباره برگشت خورده 🤢 برای شما خوب میشه نگران نباشین دختر اردیبهشتی 💚