2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج 😂😂😂

ای وای

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
ممنونم از راهنماییت  عزیزم من دنیا تو سرم خرابه فکر نمیکنی زیاد جالب نباشه این کامنتا

عزیزم من واقعا معذرت میخام از حالت خبر نداشتم 🥺♥️

آنچه که قسمت توست ، از کنارت نخواهد گذشت!(اصنشم چشام سگ ندارن☹️)
عذرخواهم ولی خب تا ازدواج نباشه ک بارداری صورت نمیگیره😑

من ۷ ساله ازدواج کردم

بچه دو ساله هم میدونه ادم باید ازدواج کنه و باردار شه 

خیال شوخی کردن هم نداشتم که اومدم این تاپیک زدم 

عزیزم من که منظوری ندارم ! خب به جز رابطه راه دیگه ای نیست! اگه دنبال متد پزشکی هستی که ivf و…

من یک بار باردار شدم خارج از رحم بود چون تک فرزند بودم بابام تا فهمید در عرض ۲ روز کل سیسمونی برام خرید الهی بمیرم وقتی فهمیدیم خارج از رحمه خیلی غصه خورد متاسفانه کرونا لعنتی چند ماه بعدش جونشو گرفت الان میخوام زود بچه دار شم بلکه داغ های تو دلم تسکین پیدا کنه 

۴ ماهه اقدام کردم عقب که ننداختم هیچ زودتر هم پریود میشم