2777
2789
عنوان

جواب بله دادن

548 بازدید | 7 پست

دوستان پیرو تاپیک قبلم ایشونم بهم ابراز علاقه کردن و گفتن ک منتظر جواب منن. میخام خیلی شیک و باکلاس بهشون جواب مثبت بدم. البته ایشون درخواست خواستگاری کردن. چجوری بهش بله بگم؟؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. و اجازه خاستن ک با خانوادشون بیان

آخه منم توی موقعیت شما خیلی بودم.خب من باهام صحبت کردن.گفتم که به‌ بابام‌بگم.بعد خودم بهتون خبرمیدم..ولی خودم بله رو داده بودم به پسره

آخه منم توی موقعیت شما خیلی بودم.خب من باهام صحبت کردن.گفتم که به‌ بابام‌بگم.بعد خودم بهتون خبرمیدم. ...

برا منم موقعیتش خیلی خوبه و احتمال میدم خانوادمم قبول کنن.الان نمیدونم چطور بگم بهش ک خودم موافقم باهاش و کنارش میمونم

برا منم موقعیتش خیلی خوبه و احتمال میدم خانوادمم قبول کنن.الان نمیدونم چطور بگم بهش ک خودم موافقم با ...

میشناسیش؟؟؟یعنی از لحاظ خوب بودن منظورمه.پسر خوبیه؟؟؟

بله خیلی خوبه واقعن

خب خداروشکر. خب اوکی رو بده بهش دیگه..میخوای شماره‌ی خونتون رو بده بهش که مادرش یا پدرش زنگ بزنه قرار خواستگاری رو بزارن...از من یعنی پسرا اول باخودم صحبت میکردن میگفتن اگه نظرت مثبته من باخانوادم صحبت کنم که بیاییم خواستگاری