گلجون مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2825 عنوان واقعا خندم میگیره ... 163 بازدید | 13 پست بعضی از این کاربرا میان تاپیک میزنن من شبیه کی ام اخه چی بهشون میدن حالا شبیه طرف باشی نباشی خوشگل باشی زشت باشی؟؟؟؟؟ 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)... 1402/04/01 | 19:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دل_پریشون_مهربون_۷۱ عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5879 همینو بگو جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
آیدا_جیم عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 4163 👍👍 مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
silk عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 16429 چه اشکال داره ؟ من اصلا وارد این تاپیکها نمیشم ولی قرار نیست همه عین همباشن یک خانم دلخوشی اش اینه گوشه خونه عکسش رو رتوش کنه و بهش بگن شبیه فلانیه و دلخوش بشه اینجا به وسعت ایران بزرگه هرکی مخاطب خودش رو داره
گلجون مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2825 چه اشکال داره ؟ من اصلا وارد این تاپیکها نمیشم ولی قرار نیست همه عین همباشن یک خانم د ... یعنی خودنمایی ب نظرم 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
rominabenim عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1695 کمبود محبتکمبود دوست داشتناینا از اوناستبابا به ما چه شبیه کدوم عنتری هست
گلجون مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2825 کمبود محبت کمبود دوست داشتن اینا از اوناست بابا به ما چه شبیه کدوم عنتری هست نه خوشم اومد ازت 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
آسمان6767 عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 801 به تو ارتباطی نداره تو ام شعور نداری که تاپیک ترشیده میزنی عقده ای که عقده شوهر کردن داشته و همه چیز تو شوهر کرن دیده متاسفم برات و برای زن بودنت
گلجون مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2825 به تو ارتباطی نداره تو ام شعور نداری که تاپیک ترشیده میزنی عقده ای که عقده شوهر کردن داشته و همه چیز ... کسی از تو نظر خواست؟ 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
گلجون مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2825 اره تاپیک میزنی نظر مبخوای عقده ای تاپیک زدم خودم متوجه شدم اشتباه کردم زود قفلش کردم؛حالا اگ باعث رنجش حاطر شما شده عذر میخوام بانو 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
آسمان6767 عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 801 تاپیک زدم خودم متوجه شدم اشتباه کردم زود قفلش کردم ؛حالا اگ باعث رنجش حاطر شما شده عذر میخوام بانو اره موجب رنجش شدی چون زنی یه زن هیچ وقت راجب هم نوعش نباید اینطوزی صحبت کنه
گلجون مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2825 اره موجب رنجش شدی چون زنی یه زن هیچ وقت راجب هم نوعش نباید اینطوزی صحبت کنه شرمندهمن خودم پشیمون شدم اخه من فکرکردم همه رو شوخی میگیرن 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...