2777
2789
عنوان

واقعا خندم میگیره ...

163 بازدید | 13 پست

بعضی از این کاربرا میان تاپیک میزنن من شبیه کی ام اخه چی بهشون میدن حالا شبیه طرف باشی نباشی خوشگل باشی زشت باشی؟؟؟؟؟

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اشکال داره ؟ 

من اصلا وارد این تاپیکها نمیشم ولی قرار نیست همه عین هم‌باشن 

یک خانم دلخوشی اش اینه گوشه خونه عکسش رو رتوش کنه و بهش بگن شبیه فلانیه و دلخوش بشه 

اینجا به وسعت ایران بزرگه هرکی مخاطب خودش رو داره 

چه اشکال داره ؟  من اصلا وارد این تاپیکها نمیشم ولی قرار نیست همه عین هم‌باشن  یک خانم د ...

یعنی خودنمایی ب نظرم

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
کمبود محبت کمبود دوست داشتن اینا از اوناست بابا به ما چه شبیه کدوم عنتری هست

نه خوشم اومد ازت

به تو ارتباطی نداره تو ام شعور نداری که تاپیک ترشیده میزنی عقده ای که عقده شوهر کردن داشته و همه چیز ...

کسی از تو نظر خواست؟

اره  تاپیک میزنی نظر مبخوای عقده ای

تاپیک زدم خودم متوجه شدم اشتباه کردم زود قفلش کردم

؛حالا اگ باعث رنجش حاطر شما شده عذر میخوام بانو

اره موجب رنجش شدی چون زنی یه زن هیچ وقت راجب هم نوعش نباید اینطوزی صحبت کنه

شرمنده

من خودم پشیمون شدم اخه من فکرکردم همه رو شوخی میگیرن