2777
2789
عنوان

درد بدن در بارداری ؟؟

125 بازدید | 14 پست

خانوما من هفته ۱۷هستم سنو انومالی هم رفتم همه چی اوکی بود ،مکملامم میخورم، چرا اینقدر پاهام و لگنم درد میکنه بخدا میخوام گریه کنم زار بزنم تموم استخونام درد میکنه خیلیم شدیده شبا گاهی خوابم نمیبره مخصوصا دنبالچم حتی نمیتونم بشینم عادیه کسی مثل من بوده؟؟؟؟کی خوب میشم س ماه اولم همش بالا میاوردم و همچنان درد الانم درد درد ...خسته شدم دونه دونه انگشتامم درد میکنه 😭😭😭😭😭😭

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

عزیزم میفهمم چی میگی، روزای سختیه

درد لگن و دنبالچه خیلی خیلی سخته

من از هفته 28 که ورزشو شروع کردم واقعا راحت شدم. روزایی که همراه مربیم ورزش میکردم عالی بودم . بعضی روزا هم با فیلمایی که برامون میفرستاد ورزش میکردیم در کل ورزش تنها راهکاره عزیزم

عزیزم میفهمم چی میگی، روزای سختیه درد لگن و دنبالچه خیلی خیلی سخته من از هفته 28 که ورزشو شروع کرد ...

الان ک زوده ماماهمراهم گفت از ۲۸،،ینی تا اونموقع درد باید بکشم کسیم درک نمیکنه دردمو 🥲🥲🥲مرسی عزیزم ک ج دادی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ک زوده ماماهمراهم گفت از ۲۸،،ینی تا اونموقع درد باید بکشم کسیم درک نمیکنه دردمو 🥲🥲🥲مرسی عزیز ...

چرا من درکت میکنم والا... 

با روغن گل سرخ پاهاتو ماساژ بده. تاثیر داره اما خب ورزش یه چیز دیگست. من حتی تونستم زایمان طبیعی انجام بدم به خاطر ورزش، ماما همراهت از کدوم مجموعه هست؟ 

چرا من درکت میکنم والا...  با روغن گل سرخ پاهاتو ماساژ بده. تاثیر داره اما خب ورزش یه چیز دیگس ...

خصوصیه عزیزم خودشم دکتره هم ماما ینی خودش بدنیا میاره برام خودش بالا سرمه ....ایشالا منم برسم اون هفته ها بسلامت و یکم خوب بشم...روغن گل سرخ باید بخرم؟؟؟

خصوصیه عزیزم خودشم دکتره هم ماما ینی خودش بدنیا میاره برام خودش بالا سرمه ....ایشالا منم برسم اون هف ...

آره. بگو روغن گل سرخ برای ماساژ میخوام. چون یه مدل خیلی غلیظش هست که به درد ماساژ نمیخوره. 

آره. بگو روغن گل سرخ برای ماساژ میخوام. چون یه مدل خیلی غلیظش هست که به درد ماساژ نمیخوره. 

اها حتما میخرم واقعا دارم فلج میشم 🥲🥲فکر میکنن دارم ناز میکنم 

وا  چه نازی آدم جاییش درد نکنه که نمیگه درد دارم... حتما درد میکنه دیگه

خب این طرز فکر تمام قوم شوهره ....مطمئنم همشونم این حالو داشتن اما پیش من میان میگن من شیش تا بچه اوردم نفهمیدم درد چیه ویار چیه انگار ما خوشمون میاد از درد و بالا اوردن..من هنوزم دمیترون میخورم وگرنه صبحا رو بشدت بالا میارم طول روزم با قرصه ک خوبم س ماه اول ک نگم بیچاره شدم هرروز زیر سرم دستام هنوز جای سرمام مونده

عزیزم منم خیلی پاهام درد میکرد بارداری قبلی. دکترم بهم کلسیم و پودر منیزیوم داد خوب شدم.

منم میخورم ولی دردام خوب نمیشه مخصوصا شبا تا صبح مینالم 

پودر منیزیوم هم میخوری خیلی کمک میکنه ها. همون که طعم پرتقال میده میریزی رو زبونت....

اره عزیزم منیزیم و کلسیم و امگا ۳ و مولتی ویتامین و اهن همشو میخورم