من از هفته 28 که ورزشو شروع کردم واقعا راحت شدم. روزایی که همراه مربیم ورزش میکردم عالی بودم . بعضی روزا هم با فیلمایی که برامون میفرستاد ورزش میکردیم در کل ورزش تنها راهکاره عزیزم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان ک زوده ماماهمراهم گفت از ۲۸،،ینی تا اونموقع درد باید بکشم کسیم درک نمیکنه دردمو 🥲🥲🥲مرسی عزیز ...
چرا من درکت میکنم والا...
با روغن گل سرخ پاهاتو ماساژ بده. تاثیر داره اما خب ورزش یه چیز دیگست. من حتی تونستم زایمان طبیعی انجام بدم به خاطر ورزش، ماما همراهت از کدوم مجموعه هست؟
وا چه نازی آدم جاییش درد نکنه که نمیگه درد دارم... حتما درد میکنه دیگه
خب این طرز فکر تمام قوم شوهره ....مطمئنم همشونم این حالو داشتن اما پیش من میان میگن من شیش تا بچه اوردم نفهمیدم درد چیه ویار چیه انگار ما خوشمون میاد از درد و بالا اوردن..من هنوزم دمیترون میخورم وگرنه صبحا رو بشدت بالا میارم طول روزم با قرصه ک خوبم س ماه اول ک نگم بیچاره شدم هرروز زیر سرم دستام هنوز جای سرمام مونده