2777
2789
خیلی ناراحتم. دوست دارم تو زندگیم پیشرفت کنیم اما مشکل به فروش نرفتن خونمونه .گفتم شاید دعایی باشه که زود به فروش بره .اگه کسی میدونه تورو خدا بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خونتون ویلاییه، بکوبین بسازینش، اگر در توانتون نیست با یکی شریک بشید. اگر هم آپارتمانه وقتی خودت که صاحبخونه ای میگی صرف نمیکنه براش خرج کنی خب نمیتونی انتظار داشته باشی یکی بیاد بخره کلی هم هزینه کنه درستش کنه، بعدش به قول خودت ارزش نداشته باشه.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
ملک که سنش از 30-40 سال بیشتر بشه؛ اسم کلنگی میاد روش و دیگه نمیشه به عنوان خونه فروشی حساب کرد؛ اخه دیگه وقتی میان خونه رو ببینن و بخرن میگن کلنگیه و بخاطر زمینش میخوانش. ماهم این مشکلو داریم. خونه ویلایی و شیک توی شمال داریم؛ 30سال هم نیست اما میگن کلنگیه
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....