2777
2789
عنوان

کشوری شدن ازمون نمونه دولتی😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه تون اینو میگین  حتی تیزهوشانی ام دیدم اینو میگه  من حسرت ب دل موندم ی بار امتحان ...

واقعا راست گفت

ما که نمونه بودیم به اندازه سمپاد سختی کشیدیم ولی امکاناتمون یه ذره از عادی بیشتر بود

واقعا راست گفت ما که نمونه بودیم به اندازه سمپاد سختی کشیدیم ولی امکاناتمون یه ذره از عادی بیشتر بو ...

چ بگم 

عاخه سمپادیا هم میبینی یا پشت کنکور یا ناراضی یا... 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

واقعا راست گفت ما که نمونه بودیم به اندازه سمپاد سختی کشیدیم ولی امکاناتمون یه ذره از عادی بیشتر بو ...

سختی که اره طبیعتا سخت تره ولی نسبت ب دولتی صد در صد بهتره

اللهم عجل لولیک الفرج✨

مدرسه های نمونه دولتی برای هفتم هشتم و نهم  حذف شده  اونوقت رفتن به  این مدرسه ها چج ...

سه سال پیش ک میخاستم برم هفتم فک کنم اونایی ک والدینشون فرهنگی بودن قبول میکردن دقیق نمیدونم

ولی یکی از اشناهامون پارتی داشت مامان باباش فرهنگی نبودن راش دادن  

اللهم عجل لولیک الفرج✨

سختی که اره طبیعتا سخت تره ولی نسبت ب دولتی صد در صد بهتره

عزیزم سوالمو میشه جواب بدی 

الان مدرسه کنار خونمون نمونه دولتی متوسطه اوول هست که با آزمون بچه ها رو ورمی دارن 

یعنی چجوری آزمون حذف شده؟اونوقت چجوری بچه ها رو انتخاب می کنن

عزیزم سوالمو میشه جواب بدی  الان مدرسه کنار خونمون نمونه دولتی متوسطه اوول هست که با آزمون بچه ...

نمیدونم شاید صرفا قانون اون مدرسه باشه ولی ازمون نداره اینو مطمئنم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

اره مثل اینکه همین چند وقت پیش گفتن تو بخشنامه هست.. کلیپ امیر زارعی رم ببین درموردش توضیح داده بود : /discussion/topic/11386772/%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%b4%d8%af%d9%86-%d8%a7%d8%b2%d9%85%d9%88%d9%86-%d9%86%d9%85%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%af%d9%88%d9%84%d8%aa%db%8c?postId=297252836

💔البته فکر نکنم مهم باشه

چون بازم من یه ویدیو دیده بودم میگفت استانی هیت

در هر حال ما موفق میشیم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱