2777
2789

امروز‌ جواب دومین انتقال جنینمم منفی شد دیگه بریدم بچه دار نمیشم امیدی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواهر من هم مثل شما چند سال تو اقدام بود چند بار آی یو آی ناموفق و یکبار آی وی اف نامو۴ق یکبار آی وی اف موفق داشت که بچه نموند همون اول سقط شد

گذشت دگ بیخیال شد درست تو لحظه ای ک بیخیال درمان شد و ول کرد بچه دار شد اونم پسر که دوست داشت پسر دار بشه

چن تا کار هست میگم انجام بده واقعا انجام بده پشت گوش ننداز

به گربه های کوچه تون یا حالا هر جا هرشب غذا ببر به نیت بچه دار شدن، سر سفره ریزه های سفره رو بخور به نیت بچه، هرروز موقع های اذان صدای تلویزیون رو زیاد کن پلی کن بزار اذان پخش بشه،نمازهاتو سر وقت بخون،زیاد استغفار کن،خودت و شوهرت هر روز تخم مرغ محلی با پیاز سرخ شده تو روغن زیتون بخورین سبزی کاسنی هم خودت هم همسرت زیاد بخورین، روز اول محرم امسال روزه بگیر ب نیت بچه دار شدن،سوره مریم رو مداومت کن بخوندنش ایشالا جواب میگیری یه نذری هم بکن به هر امامی که بیشتر ارتباط قلبی داری باهاش

خواهر منم بعد از چهارده سال و کلی درمون و ای یو ای و‌ای وی اف یکبار هم دوقلو هفتماهه سقط ، الان دوتا بچه داره خداروشکر اونم چ‌بچه هایی مثل فرشته ، نا امید نشو . هرچند خیلی سخته

الهی که خدا به زودی زوووووود بهترین بچه های دنیا رو بهت بده ک جبران همه تنهایی هات باشه

این نیز بگذرد . . .

عزیزم من الان فهمیدم منفی شدی🥺🥺

میفهمم خیلی تلخ وبده ولی بخدا ایمان داشته باش 

استرس رو از خودت دور کن 

قدم گذاشتن توی این قسمت از چالش زندگی واقعا نیاز ب کفش های اهنی داره 

خودتو نباز

مطمئن باش خدا برات بهترینارو‌ رقم میزنه

هرچه تو خواهی نه آن میشود// هرچه خدا خواست همان میشود
عزیزم من الان فهمیدم منفی شدی🥺🥺 میفهمم خیلی تلخ وبده ولی بخدا ایمان داشته باش  استرس رو از ...

خیلی ممنونم از دلگرمیتون،بله باید کفش آهنی پوشید چاره نیست

قراره آزمایش ایمنی بدیم

عزیزم من چندین نفر را توی همین نی نی سایت دیدم که بار هشتم آی وی افشون گرفت. امیدت را از دست اصلا نده . 

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده