2777
2789

دانشجوی ترم اخرم این هفته تموم میشه درسم گفتم تا سرکارم جور بشه یه جا مشغول بشم.برای اولین باره سرکار میخوام برم خانوادم موافق نبودن قبلنا

سرویس داره از ساعت ۸ و نبم تا دو و نیم و با بیمه و صبحانه و ناهار ولی همه روزست.مرددم برم یا نه 

فروشنده ها فک میکردم خیلی وضعشون بهتره

اینجا پنج میدن

من نمیرم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ۸ ساعت؟؟؟ خوبببب اگه اینطور باشه بله خیلی خوبه 

ساعت فک کردم تمام وقته

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
عزیزم درستش اینه متناسب با رشتت بری کاراموزی حتی اگه بهت حقوق ندن

شغلم پرستاریه اخه تو همون بیمارستان دستم روون میشه ولی تابستون ک تعطیلم گفتم یه پولی تو جیبم بره ولی دو ب شکم

۶ ساعت میشه.تمام وقت یعنی چند ساعت که پنج میدن میگین کمه؟

خوبه ک 

والا من دیدم زده بود از ۱۰ صب تا شب ۹