2777
2789
عنوان

میتونم حسمو به کسی که توی رابطست بگم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 72 پست
نه واقعا اولا مشکل من تنها نبود مشکل دوتامون بود ولی خب نمیتونم در این مورد عزت نفس داشته باشم نمیتو ...

استادم دو روزِ پیش رک بهمون گفت 

مردی که واقعا عاشقت باشه به دستت میاره

هر جور که شده

شده با این و اون خط باهات ارتباط بگیره که تو سراغ کسی دیگه ای نری 

بازم دارم بهت بگم اشتباه نکن!

اگه رابطش کات شده بود میتونستی نامحسوس قدم برداری

ولی الان شرایط متفاوته

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم نفس بکشم بدون اون🙂 نمیتونم نفس بکشم بدون اون🙂 امیدوارم اونم اینشکلی باشه❤️

به عنوان یه دوست بهت بگم برو بهش همینا رو بگو با امید سر نکن خیلی محترمانه بگو تا از دستش ندادی

آره برو بگو .تاثیرش راحت شدن خیال خودتونه .وگرنه پسری که وارد آشنایی با یکی دیگه شده با شما ازدواج نمیکنه .شاید دوستتون داره اما ازدواج یه چیز دیگه اس تو ذهن پسرا .با دوس داشتن ارتباط مستقیم نداره

یعنی همه آدمای عاشق اینشکلین؟ اینقدر عاشقن که دیگه بعد معشوقشون به کسی فکر نکنن؟ اصلا هست همچین عا ...

همه نه 

ولی کسی که بعد تو بره با یکی دیگه تو میتونی بگی هنوز عاشقمه ولی رفته با یکی دیگه؟؟؟ 

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
آره برو بگو .تاثیرش راحت شدن خیال خودتونه .وگرنه پسری که وارد آشنایی با یکی دیگه شده با شما ازدواج ن ...

واقعا چرا اینشکلیه؟

منم خودم همین حسو دارم

دوسش دارما(البته تصیمم گرفتم جز به چشم برداری هچی حس دیگه ای بهش نداشته باشم) ولی آدم زندگی من نیست.کسی که میخوام باهاش زندگی کنم اینشکلی نیست

همه نه  ولی کسی که بعد تو بره با یکی دیگه تو میتونی بگی هنوز عاشقمه ولی رفته با یکی دیگه؟؟؟&nb ...

من اونقدر احمق و خوش خیالم که با خودم میگم : آررره هنوزم بهم فکر میکنه،برای اینکه به من نرسید و میخواد آروم بشه و فراموشم کنه رفته سراغ یکی دیگه😔من یه احمقم

دیگه تصمیم رو گرفتم در دلمو ببندم به رو همه  خودمو راحت کنم چقدر یکی رو دوس داشته باشم و دوسم ...

ببین برو بهش بگو رک و راست بگو اینطوری یه نه مستقیم میشنوی و همه چیز تموم میشه برات. تو شرایطت از من خیلی بهتره من اگه یه نفر دیگه نبود اصلا در گفتنش تعلل نمیکردم

واقعا چرا اینشکلیه؟ منم خودم همین حسو دارم دوسش دارما(البته تصیمم گرفتم جز به چشم برداری هچی حس دی ...

دوست  داشتن هورمونیه.ازدواج مغزیه عقلیه .اون ادمایی که اصطلاحا با عشقشون ازدواج میکنن به خاطر اینکه از اولش با عقلشون انتخاب کردن 

واقعا چرا اینشکلیه؟ منم خودم همین حسو دارم دوسش دارما(البته تصیمم گرفتم جز به چشم برداری هچی حس دی ...

دوست داشتن با عاشق شدن متفاوته .

شما یکی رو دوست داری بخاطر ظاهرش

بخاطر تیپش

بخاطر حرف زدنش 

ولی در عین حال میتونی عاشقش نباشی 

طرف شما هم همینطور بوده 

ولی ما دخترخانوما دوست داشتنمون همراه با وابستگی ادغام میشه و تبدیل میشه به علاقه قلبی

و شروع می کنیم‌به رویا پردازی و خیالبافی در مورد اون آدم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."