nargesss11 مدیر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 142 عنوان میتونم حسمو به کسی که توی رابطست بگم ؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 72 پست من و یه نفر دیگه خیلی همو دوست داشتیم ولی به دلایلی اصلا وارد رابطه نشدیم و الان اون در مرحله ِشنایی با یه نفر دیگست. آیا میتونم برم بهش بگم که روستش دارم . الان اون مشکلاتی که باعث شد به هم نرسیم برطرف شده و اونم مطمینم دوستم داره. 1402/04/01 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargesss11 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 142 اگه واقعا میخواستت ک خودش رو ب اب و اتیش میزد برات زد منم زدم نشد هیچکس فک نمیکرد ورق اینطور برگرده
بچه_فامیل عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 4135 نه ما دو تا مطمین شدیم به هم نمیرسیم در واقع اصلا کسی فک نمیکرد مشکلات حل بشه و با اینکه ددست داشتیم ... اگه دوست داشت حتی اگه چهل سالم میگذشت نمیرفت یا یکی دیگه خودتو گول نزن عزیزم بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
زارازارا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 595 از کجا میدونی دوست داره؟کسی که میره سراغ یکی دیگه میتونه آدمو دوس داشته باشه مگه؟😔مگه کسی که عاشقه کباید وفادار باشه؟این چه جور عشقیه که وفا توش نیست؟😔
nargesss11 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 142 اگه دوست داشت حتی اگه چهل سالم میگذشت نمیرفت یا یکی دیگه خودتو گول نزن عزیزم نمیدونم در این حد نبود که تارک دنیا بشیم رمان که نیست زندگی واقعیه مسیله اینه که هیچکدوم فکر نمیکردیم حل بشه هیچ کس فکر نمیکرد
nargesss11 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 142 از کجا میدونی دوست داره؟ کسی که میره سراغ یکی دیگه میتونه آدمو دوس داشته باشه مگه؟😔 مگه کسی که عا ... نمیدونم ناراحتم نمیدونم چرا رفت با اون نمیدونم اصلا اینکه چرا این مشکل حل شد نمیدونم ولی خب شد چیزی که نباید میشد. هم من عاشق بودم هم اون به هر حال الان اگه نگم با یه حسرت بزرگ باید زندگی کنم
nargesss11 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 142 دختره دلش میشکنه🥲 میتونم بگم اگه دختره واقعا عاشقته بی خیال حرفام شو
زارازارا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 595 نمیدونم ناراحتم نمیدونم چرا رفت با اون نمیدونم اصلا اینکه چرا این مشکل حل شد نمیدونم ولی خب شد چیزی ... میفهممت😭🫂نمیدونم چی بگمنمیدونم چی درسته چی غلط
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 23825 نمیدونم ناراحتم نمیدونم چرا رفت با اون نمیدونم اصلا اینکه چرا این مشکل حل شد نمیدونم ولی خب شد چیزی ... صرفا بری بگی فلانی مشکلاتم حل شده بیا با هم بریم تو رابطه؟؟؟!کو عزت نفست دختر؟ یعنی برات اهمیتی نداره گزینه دوم باشی؟ " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
زارازارا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 595 نه ما دو تا مطمین شدیم به هم نمیرسیم در واقع اصلا کسی فک نمیکرد مشکلات حل بشه و با اینکه ددست داشتیم ... کاش حس آدما همیشه راستشو میگفت کاش حس من راست بودولی نیست🙂
بچه_فامیل عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 4135 نمیدونم در این حد نبود که تارک دنیا بشیم رمان که نیست زندگی واقعیه مسیله اینه که هیچکدوم فکر نمیکردی ... عزیزم عشق واقعی که فقط تو رمان نیست یکم دوروبرتو ببین انگشت شمارن ولی هستن کسایی که بعد نرسیدن به عشقشون دیگه با کسی نبودنبازم خودت میدونی ببین چی درسته چی غلط بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
nargesss11 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 142 صرفا بری بگی فلانی مشکلاتم حل شده بیا با هم بریم تو رابطه؟؟؟! کو عزت نفست دختر؟ یعنی برات اه ... نه واقعا اولا مشکل من تنها نبود مشکل دوتامون بود ولی خب نمیتونم در این مورد عزت نفس داشته باشم نمیتونم نفس بکشم بدون اون
زارازارا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 595 عزیزم عشق واقعی که فقط تو رمان نیست یکم دوروبرتو ببین انگشت شمارن ولی هستن کسایی که بعد نرسید ... یعنی همه آدمای عاشق اینشکلین؟اینقدر عاشقن که دیگه بعد معشوقشون به کسی فکر نکنن؟اصلا هست همچین عاشقی؟منتظر همچین عاشق بمونیم یعنی؟🥲
nargesss11 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 142 کاش حس آدما همیشه راستشو میگفت کاش حس من راست بود ولی نیست🙂 ببین نمیدونم تو چه مرحله ای هستی ولی اگه واقعا حس داری به کسی برو بگو هیچوقت دنبال اعتماد بنفس و اینا نباش اگه طرف گفت نه خب راحتی حسرت نداری
زارازارا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 595 نه واقعا اولا مشکل من تنها نبود مشکل دوتامون بود ولی خب نمیتونم در این مورد عزت نفس داشته باشم نمیتو ... نمیتونم نفس بکشم بدون اون🙂نمیتونم نفس بکشم بدون اون🙂امیدوارم اونم اینشکلی باشه❤️