2777
2789
عنوان

میتونم حسمو به کسی که توی رابطست بگم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 72 پست
نه ما دو تا مطمین شدیم به هم نمیرسیم در واقع اصلا کسی فک نمیکرد مشکلات حل بشه و با اینکه ددست داشتیم ...

اگه دوست داشت 

حتی اگه چهل سالم میگذشت نمیرفت یا یکی دیگه 

خودتو گول نزن عزیزم

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوست داشت  حتی اگه چهل سالم میگذشت نمیرفت یا یکی دیگه  خودتو گول نزن عزیزم

نمیدونم در این حد نبود که تارک دنیا بشیم رمان که نیست زندگی واقعیه مسیله اینه که هیچکدوم فکر نمیکردیم حل بشه هیچ کس فکر نمیکرد 

از کجا میدونی دوست داره؟ کسی که میره سراغ یکی دیگه میتونه آدمو دوس داشته باشه مگه؟😔 مگه کسی که عا ...

نمیدونم ناراحتم نمیدونم چرا رفت با اون نمیدونم اصلا اینکه چرا این مشکل حل شد نمیدونم ولی خب شد چیزی که نباید میشد. 

هم من عاشق بودم هم اون به هر حال الان اگه نگم با یه حسرت بزرگ باید زندگی کنم 

نمیدونم ناراحتم نمیدونم چرا رفت با اون نمیدونم اصلا اینکه چرا این مشکل حل شد نمیدونم ولی خب شد چیزی ...

صرفا بری بگی فلانی مشکلاتم حل شده 

بیا با هم بریم تو رابطه؟؟؟!

کو عزت نفست دختر؟ یعنی برات اهمیتی نداره گزینه دوم باشی؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نمیدونم در این حد نبود که تارک دنیا بشیم رمان که نیست زندگی واقعیه مسیله اینه که هیچکدوم فکر نمیکردی ...

عزیزم عشق واقعی که فقط تو رمان نیست 

یکم دوروبرتو ببین انگشت شمارن ولی هستن کسایی که بعد نرسیدن به عشقشون دیگه با کسی نبودن

بازم خودت میدونی ببین چی درسته چی غلط

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
صرفا بری بگی فلانی مشکلاتم حل شده  بیا با هم بریم تو رابطه؟؟؟! کو عزت نفست دختر؟ یعنی برات اه ...

نه واقعا اولا مشکل من تنها نبود مشکل دوتامون بود ولی خب نمیتونم در این مورد عزت نفس داشته باشم نمیتونم نفس بکشم بدون اون 

عزیزم عشق واقعی که فقط تو رمان نیست  یکم دوروبرتو ببین انگشت شمارن ولی هستن کسایی که بعد نرسید ...

یعنی همه آدمای عاشق اینشکلین؟

اینقدر عاشقن که دیگه بعد معشوقشون به کسی فکر نکنن؟

اصلا هست همچین عاشقی؟

منتظر همچین عاشق بمونیم یعنی؟🥲

کاش حس آدما همیشه راستشو میگفت  کاش حس من راست بود ولی نیست🙂

ببین نمیدونم تو چه مرحله ای هستی ولی اگه واقعا حس داری به کسی برو بگو هیچوقت دنبال اعتماد بنفس و اینا نباش اگه طرف گفت نه خب راحتی حسرت نداری

نه واقعا اولا مشکل من تنها نبود مشکل دوتامون بود ولی خب نمیتونم در این مورد عزت نفس داشته باشم نمیتو ...

نمیتونم نفس بکشم بدون اون🙂

نمیتونم نفس بکشم بدون اون🙂

امیدوارم اونم اینشکلی باشه❤️