2777
2789

جاریم قد بلند ولی خیلی لاغره و من هم قد بلند و درشت اندام و تپل هستم.البته شوهرامون هم هر دو درست هستند و من کنار همسرم با وجود درشت اندام بودن، خوب به نظر میرسم.چند روز پیش بحث در مورد لباس و... بود به من گفت تو مثل خواهرام قلمبه زیاد داری نمیتونی بپوشی البته کنارش با خنده چندتا چیز دیگه گفت دقیق یادم نیست.واقعا ناراحتم که جوابش رو ندادم.اخلاق من طوری هست که همیشه محترمانه با خانواده همسرم رفتار میکنم و در مقابل بی ادبی های جاریم همیشه کم میارم متاسفانه و بعد خودخوری میکنم...الآن در مهمونی بعدی به نظرتون نمیتونم پاسخ بی احترامیش رو به نحوی بدم که یکم دلم آروم بشه؟،،😔

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خنده بگو اندام من با ورزش و رژیم درس میشه ولی افکار منفی تو با هیچی درست نمیشه بعد بلند بلند مثل نامادری سیندرلا بخند

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

به منم همش میگن درشتی فک‌کن‌خواهر شوهر و مادرشوهرم دوتای منن میان میگن لباساتو بده سایزمون یک جوره منم میدم میپوشن ضایع میشن ولی از رو‌نمیرن

هیچی نگو محلشم نده 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
به نطرم بی احترامی نکرده عزیزم شوخی بوده که قبلش هم خوارش رو گفته که شما‌ناراحت نشی

نمیدونم شاید هم من چون خودم شخصا خیلی رعایت میکنم تا طرف مقابلم ناراحت نشه حساس هستم به این مسائل...

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤

سرد رفتار کردن و کم محلی کردن و فاصله گرفتن بهترین جواب میتونه باشه با حرفایی مثل خودش شخصیت  خودتو در اندازه اون پایین نیار عزیزم شما با ایشون فرق داری 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ميتونستى بگى دخترى كه يكم تپل و درشت اندام باشه خاطرخواه بيشتر داره نه نى قليون

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
با خنده بگو اندام من با ورزش و رژیم درس میشه ولی افکار منفی تو با هیچی درست نمیشه بعد بلند بلند مثل ...

نامادری سیندرلا ،😅

بله اگر در توانم باشه اینطور بگم خیلی ایده ی خوبیه اما متاسفانه همیشه سعی کردم خودخوری کنم و ناراحتیم رو نشون ندم بعد که تنها میشم میشینم به صحبت های پیش اومده و متلک ها و... فکر میکنم و حسرت میخورم که چرا جواب ندادم

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤
نمیدونم شاید هم من چون خودم شخصا خیلی رعایت میکنم تا طرف مقابلم ناراحت نشه حساس هستم به این مسائل...

شمام هر بار فکر میکنی منظور دار صحبت میکنن جدی بگید منظورت چیه ؟فقط همین یا باخنده بگید نکنه حسودیت میشه کلک..میخوایی از قلمبه هام بدم توهم مثدمن و آبجیات خوشگل بشی😄

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

سعی کنن پیشش اعتماد بنفست رو بالاببری واینجوری تظاهر کنی ، یا پیشش خودتو اینطوری نشون بده که از اندامت راضی هستی 

وقتی ببینه خودت خودتو قبول داری دیگه چیزی نمیتونه بگه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
سرد رفتار کردن و کم محلی کردن و فاصله گرفتن بهترین جواب میتونه باشه با حرفایی مثل خودش شخصیت  خ ...

من همیشه سعی میکنم ازش فاصله بگیرم و خیلی هم صحبتی نشم چون ایشون معمولا با صحبتاشون که به نظر خودشون بانمک هست بیشتر اطرافیان رو ناراحت میکنند

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤
من همیشه سعی میکنم ازش فاصله بگیرم و خیلی هم صحبتی نشم چون ایشون معمولا با صحبتاشون که به نظر خودشون ...

بله دیگه متاسفانه شخصیتش اینجوریه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹